Life

Cum arată, de fapt, rulota românească Dacia. Este investiția perfectă pentru orice familie. Cât costă

Cum arată mașina perfectă pentru pasionații de călătorii și pentru familiile numeroase. Nu costă mult, iar aventura la bordul ei este o adevărată plăcere.
11.04.2024 | 19:38
Cum arata de fapt rulota romaneasca Dacia Este investitia perfecta pentru orice familie Cat costa
Cât costă Dacia ideală pentru pasionații de drumeții. Sursa foto: captură Youtube/ Gadget Club
ADVERTISEMENT

Familiile numeroase care au în plan să își cumpere o mașină spațioasă, au la dispoziție varianta perfectă. Dacia poate fi transformată într-o rulotă perfectă pentru drumeții și nu numai. Cât costă și cum arată.

Cât costă mașina perfectă pentru pasionații de drumeții

Dacia se reinventează în 2024. Spaniolii au venit cu o idee ingenioasă care schimbă regulile jocului în ceea ce privește clasicul model Dokker.

ADVERTISEMENT

Dacia poate deveni pentru familiile numeroase și nu numai opțiunea perfectă de plecat la drum. Modelul nou presupune transformarea autoturismului într-o rulotă de dimensiuni acceptabile.

Transformarea Daciei Dokker vine la pachet cu toate facilitățile, astfel încât posesorii să nu ducă lipsă de nimic. Noua mașină este ideală chiar și pentru vacanțe, atunci când stai mai multe zile plecat de acasă.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, Dacia Dokker nu are deloc un preț piperat, mai ales pentru facilitățile cu care vine la pachet. Celor cărora le surâde o astfel de idee, trebuie să știe că pot intra în posesia mașinii dacă au 20.000 de euro.

Kitul care transformă modelul Dacia Dokker într-o autorulotă

Vestea proastă pentru doritori este faptul că nu mai există mașini noi ale acestui model care să poată fi achiziționate. În schimb, există suficiente exemplare second-hand, ale căror prețuri sunt mult mai avantajoase. Astfel de modele costă în jur de 8.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Norocoșii care au intrat deja în posesia modelului Dacia Dokker, trebuie să știe că se pot achiziționa suplimentar diverse kituri. Scopul acestora este acela de a ușura experiența călătoriei și de a facilita orice deplasare în natură.

Un astfel de kit este cel produs de Yevana. Oricine îl cumpără trebuie să știe că, odată instalat pe mașină, va avea vehiculul perfect pentru deplasări. Pentru a transforma mașina într-o autorulotă, costul este unul acceptabil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, 10.000 de euro trebuie să plătească cei care vor să beneficieze de avantajele kitului Yevana. Deși pentru unii poate părea o sumă mare, alții sunt de părere că este un buget rezonabil.

Kitul Yevana nu este deloc greu de montat, astfel că nu le va da bătăi de cap șoferilor. Acesta se amplasează în spatele locurilor din față, fără a schimba aspectul mașinii și fără a-l incomoda pe cel de la volan.

Kitul Yevana este, de fapt, o structură din lemn care vine la pachet cu toate cele necesare unei drumeții. În acest fel, te poți bucura în continuare de confortul oferit de Dacia Dokker, însă la pachet cu facilitățile unei autorulote.

ADVERTISEMENT
Tags: