Life

Cum arată Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase. Apare rar în spațiul public

Ilie Năstase are cinci copii, cu trei femei diferite, însă puțină lume o cunoaște pe fiica cea mai mică, din mariajul cu Amalia Năstase.
18.07.2021 | 16:56
Cum arata Emma fiica cea mica a lui Ilie Nastase Apare rar in spatiul public
Cum arată Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase. Apare rar în spațiul public. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Emma Năstase este o prezență foarte discretă și apare extrem de rar în spațiul public. La polul opus, sora sa mai mare, Alessia, este oarecum familiarizată cu televiziunea și cu mondenul, la fel ca celebra sa mamă.

Atât Amalia Năstase, cât și fostul soț, marele jucător de tenis, sunt mândri de fiicele lor, în ciuda faptului că despre cea mică nu se cunosc foarte multe lucruri despre studiile sau pasiunile pe care le are.

ADVERTISEMENT

Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase, o prezență discretă. Cum arată acum

Așadar, fiica lui Ilie Năstase are conturi pe rețelele de socializare, dar nu are foarte multe postări, ținând, probabil, foarte mult la intimitatea sa, deși adolescentele de vârsta sa abundă în fotografii.

La finalul lunii iulie va împlini o vârstă foarte frumoasă, fiind o adolescentă în toată regula. Șatenă, cu ochii de culoare verde-albastru și înaltă, Emma Năstase este o apariție.

ADVERTISEMENT

Afacerista postează și ea imagini cu fiicele sale, din care se poate vedea cu ochiul liber trăsăturile frumoase pe care Emma le-a moștenit de la ambii părinți.

„Iubita lu’ mama”, este mesajul simplu și la obiect lăsat la un moment dat de Amalia Năstase, în mediul virtual referindu-se la fiica sa cea mică, în timpul unei vacanțe la munte.

ADVERTISEMENT
Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase
Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Amalia Năstase, o mamă exemplară. Ce educație le-a oferit fiicelor sale

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010, bruneta fiind cea care s-a ocupat de creșterea și educația fiicelor sale, Alessia și Emma. Femeia de afaceri s-a descurcat de minune cu rolul de mamă, deși spune că nu și-a lăsat copiii să ”experimenteze”.

Vedeta este tare mândră de felul frumos în care au crescut copilele, mai ales că fiica cea mare va studia din vara aceasta la o Universitate de prestigiu din Paris. Despre fiica cea mică nu se știe nimic legat de cariera pe care vrea să o urmeze.

ADVERTISEMENT

„Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. 

N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu aș avea niște obiecții.

Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele”, a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase la Antena Stars, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT