Fotbal international

Cum arată genunchii lui Eden Hazard! Şi-a ales o nouă metodă de a celebra golurile! Foto

04.10.2018 | 21:18
Cum arata genunchii lui Eden Hazard Sia ales o noua metoda de a celebra golurile Foto

Eden Hazard are mari probleme cu genunchii, iar motivul nu este vreo accidentare suferită. Fotbalistul belgian celebrează mereu golurile marcate făcând un plonjon, însă mijlocaşul ofensiv de 27 de ani este obligat să-şi schimbe felul de a sărbători reuşitele în tricoul lui Chelsea.

“Uite cum celebrez golurile marcate. Plonjonul pe genunchi. Trebuie să mă opresc. Îmi simt genunchii de parcă au luat foc. Îmi pare rău pentru fani, dar nu voi mai celebra astfel golurile”, a declarat Eden Hazard într-un interviu acordat lui Chelsea TV. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cum arată genunchii lui Eden Hazard după celebrarea golurilor

Cu ocazia interviului, Eden Hazard le-a arătat fanilor cum arată genunchii după celebrarea golurilor marcate în tricoul londonezilor. După plonjoane repetate, belgianul a început să se resimtă, iar fanii care au fost la meciul Liverpool – Chelsea 1-2, din Cupa Ligii, pot spune că au fost martori la ultima celebrare a unui gol în modul făcut celebru de mijlocaşul de 27 de ani.

Eden Hazard are un sezon foarte bun la Chelsea, după ce a reuşit să marcheze şapte goluri în opt meciuri. În vară, fotbalistul belgian a fost dorit de Real Madrid, după ce Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus. Recent, mijlocaşul ofensiv de 27 de ani a susţinut că şi-a dorit să plece de la Chelsea după terminarea Campionatului Mondial din Rusia. “Am să vă spun adevărul. După Campionatul Mondial am vrut să plec, pentru că am vrut să îmi îndeplinesc visul şi să ajung să joc în Spania. Apoi am vorbit cu cei din conducere şi cu antrenorul şi am spus: ‘Pot să rămân, nu e nicio problemă’. Avem un antrenor nou şi îmi place fotbalul pe care îl jucăm, sunt fericit că am rămas. Mai am trei ani de contrat aici”, a susţinut Eden Hazard.