Life

Cum arată mama lui Cabral. Prezentatorul a postat o imagine de colecție de ziua ei

Cum arată mama lui Cabral? Prezentatorul TV a postat o imagine de colecție cu ocazia zilei ei de naștere.
12.08.2021 | 21:48
Cum arata mama lui Cabral Prezentatorul a postat o imagine de colectie de ziua ei
ADVERTISEMENT

Cabral a postat o imagine de colecție cu mama lui, de ziua ei. Prezentatorul de la Pro TV a primit mii de mesaje cu urări din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Cea care i-a dat viață soțului Andreei Ibacka a împlinit vârsta de 70 de ani, după cum a menționat prezentatorul TV. Uite cum arată mama lui Cabral în fotografia postată chiar de fiul ei.

ADVERTISEMENT

Cum arată mama lui Cabral. Prezentatorul a postat o imagine de ziua ei

Iată cum arată mama lui Cabral. Prezentatorul emisiunii „Ce spun Românii” a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață, chiar de ziua ei.

Mama îndrăgitului prezentator TV a împlinit 70 de ani, iar acesta a postat o fotografie cu ea pe rețelele sociale, unde fanii i-au scris în număr mare.

ADVERTISEMENT

„Mămica mea. 70 de ani împliniți ieri”, a scris Cabral pe pagina de Facebook. Soțul Andreei Ibacka a ținut să le mulțumească fanilor pentru numărul mare de mesaje și gânduri bune la adresa mamei lui.

„Ăăă… mda. S-a cam blocat băiatul. Sunt copleșit cu atâtea urări și gânduri bune. Înapoi la voi la fel, cu zâmbet și pleciuni! LOVE”,  a scris Cabral în secțiunea de comentarii, ca mulțumire pentru urările internauților.

ADVERTISEMENT

Cabral a fost pus la zid de internauți

Cabral a primit critici din partea internauților după ce a postat o fotografie cu fiica lui, Namiko, alături de cei doi câini ai familiei.

Deși imaginea este una inofensivă, fanii nu au fost de acord cu faptul că micuța se află atât de aproape de câini. În fotografia respectivă, Namiko se joacă cu cei doi câini din rasa Cane Corso. Aceștia stau întinși pe iarba din curte și nu dau semne că i-ar deranja prezența fetei.

ADVERTISEMENT

Fetița stă pe spatele unuia dintre câini, iar urmăritorii lui Cabral i-au reproșat acestuia că este iresponsabil. Aceștia susțin că fiica lui nu ar trebui să se joace cu patrupezii, care pot avea gesturi imprevizibile.

„Eu zic că acești câini par foarte fioroși, vă spun sincer că mi-ar fi foarte frică să-mi las copilul în preajma lor”, este doar unul dintre comentariile negative pe care le-a strâns postarea vedetei de la Pro TV.

Prezentatorul de televiziune le-a dat replica celor care îl critică. Acesta a spus că animalele fac parte din familie și că fiica lui se joacă adesea cu cei doi câini.

Totodată, mulți dintre fani au postat fotografii cu copiii lor alături de animalele de companie, semn că sunt de acord cu prezența unui patruped în viața celor mici.

„Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta”, a scris Cabral.

ADVERTISEMENT
Tags: