Fotbal intern

Cum arată o zi din viaţa lui Ianis Hagi! Interviu de excepție cu starul Viitorului

29.05.2019 | 16:46
Ianis Hagi a povestit cum arată o zi din viața sa

Căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a acordat un interviu de excepție pentru site-ul oficial al grupării constănțene în timp ce se afla la volanul mașinii sale și a povestit cum arată o zi din viața sa. Fiul lui Gică Hagi a făcut un sezon foarte bun și și-a ajutat formația să câștige Cupa României și să încheie pe locul trei în Liga1 Betano, iar ofertele de transfer din străoinătate nu au întârziat să apară.

Cum arată o zi din viaţa lui Ianis Hagi: ”Prefer un film bun cu prietenii decât o ieșire”

”Mă trezesc în fiecare zi la 6:45. Cu o oră și jumătate sau două înaintea prezenței. Ajung cu o oră înainte, mă pregatesc, îmi fac stretchingul, mă pregătesc și mental. Nu îmi place să mă grăbesc, așa că prefer să ajung întotdeauna mai devreme. Indiferent de vreme mă antrenez, ca fotbalist asta e meseria ta, asta trebuie să faci. Mie îmi place când plouă, parcă e altceva, e un sentiment aparte, e adrenalină”, a povestit Ianis Hagi cum arată o zi din viața sa.

”Am un playlist diversificat, îmi plac melodiile românești, care se aud pe radio, dar îmi place și hip hopul american. Ascult și melodii de acum 20-30 de ani, depinde de ce stare am! Programul pe ziua de astăzi este antrenament, interviu, prânz, odihnă. Prefer un film bun cu prietenii decât o ieșire. Prefer să mă îmbrac sport! Nu am fost niciodată la un festival, nu știu ce să zic. Prefer Instagram, PS4, mă joc FIFA și NBA”, a mai spus căpitanul Viitorului.

Ianis Hagi în duel aerian pentru balon cu Erico Da Silva în meciul FC Viitorul – Astra Giurgiu din finala Cupei României

Ianis Hagi mizează pe Liverpool în finala Champions League

”Îmi place să călătoresc, să vizitez orașe pe care nu le-am mai văzut. Țara în care am rămas mască este America. Prima dată când am mers acolo… Apoi sora mea a făcut facultatea acolo și am avut oportunitatea să mai merg. Îmi place foarte mult în America”, a povestit Ianis. Întrebat pe cine alege între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, fotbalistul Viitorului a răspuns: ”Hagi”. Referitor la finala Champions League dintre Tottenham Hotspur și FC Liverpool, el merge pe mâna ”cormoranilor”: ”Va fi o finală frumoasă, dar cred că Liverpool va câștiga în acest an”.

Sezonul foarte bun reușit de Ianis Hagi nu a fost trecut cu vederea, el fiind inclus de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală a play-off-ului Ligii 1 Betano. Decarul Viitorului a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru Campionatul European de tineret și va fi marea vedetă a ”tricolorilor” la turneul final din Italia și San Marino. Fiul lui Gică Hagi are șanse mari să prindă un transfer în străinătate în această vară, mai multe formații de top fiind interesate de achiziționarea sa.

Tags: