Life

Cum arată și cu ce ocupă acum Fizz. Artistul a fost concurent la o emisiune matrimonială

Fizz, pe numele său real Bogdan Croitoru, s-a retras de pe scena muzicală în urmă cu ani buni, în prezent având o meserie complet diferită.
12.08.2021 | 15:52
Cum arata si cu ce ocupa acum Fizz Artistul a fost concurent la o emisiune matrimoniala
Cum arată și cu ce ocupă acum Fizz. Artistul a fost concurent la o emisiune matrimonială. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a devenit cunoscut datorită videoclipurilor sale, în care apărea în haine de blană. Artistul era o apariție spectaculoasă de fiecare dată când ieșea în public, dar la un moment dat s-a retras.

A renunțat la showbiz și s-a reprofilat imediat în domeniul fashion, anunțând în urmă cu ani buni că-și deschide propriul mall, mai exact un magazin online unde vindea blănuri sau diferite alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Ce face Fizz în prezent și ce meserie are cântărețul

„De la muzică am trecut la o afacere în lumea fashionului. Eu am făcut muzică doar ca să mă promovez. O să deschid un mall online. Oamenii vor găsi aici toate produsele mele.

Avem de la lenjerie intimă, rochii, blănuri, dar și mâncare de pisici. Avem blănuri de la 300 la 5.000 de euro. Am relansat și agenția mea de modeling cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Avem colaboratori din Italia și din China. Noi lucrăm cu orice furnizor bun”, mărturisea Fizz în urmă cu câțiva ani, notează romaniatv.net.

Din păcate, afacerea nu a mers prea mult timp, în momentul de față Fizz reorientându-se din nou. Rapperul se ocupă de un proiect foarte important care are legătură cu monedele virtuale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Bogdan Croitoru a devenit partener la primul Crypto Exchange din România, o platformă online și ATM-uri de unde oamenii pot cumpăra Bitcoin sau alte cryptomonede.

Cântărețul este extrem de implicat în acest proiect și chiar a ajuns să țină conferințe despre fenomenul crypto, în felul acesta încercând să-i atragă și pe alții în asemenea investiții.

ADVERTISEMENT
Fizz, pe numele său Bogdan Croitoru
Așa arată acum Fizz, pe numele său Bogdan Croitoru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fizz, concurent într-o emisiune matrimonială de la Kanal D

Dacă pe plan profesional Fizz o duce foarte bine, nu același lucru se poate spune despre viața sentimentală a artistului, care a fost concurent într-o emisiune matrimonială.

Bogdan Croitoru a participat în show-ul „Puterea Dragostei” de la Kanal D, în speranța că-și va găsi sufletul pereche, dar nu a ajuns prea departe.

Din păcate, rapperul nu a avut prea mult șanse și nu a reușit să plece din casa emisiunii din Turcia având alături persoana iubită.

ADVERTISEMENT