Life

Eliminare dură la Chefi la Cuțite 2024: “Îmi venea să plâng. Nu m-am străduit suficient”

Cine este juratul care a pierdut un concurent în ediția Chefi la Cuțite din data de 29 aprilie. Eliminarea sa i-a luat pe toți prin surprindere.
30.04.2024 | 07:05
Eliminare dura la Chefi la Cutite 2024 Imi venea sa plang Nu mam straduit suficient
Cine este concurentul eliminat din cea mai recentă ediție Chefi la Cuțite. Sursa foto: captură Youtube.
ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la Cuțite a dat startul confruntărilor între echipe. Așa cum spune regulamentul, în fiecare ediție, concurentul care obține cele mai puține puncte din partea juraților pleacă acasă. Iată cine și-a luat adio de la competiția culinară în ediția din 29 aprilie.

Chef Alexandru Sautner a pierdut un concurent în ediția de aseară

Chefi la cuțite nu este deloc o competiție ușoară, iar asta află în fiecare zi concurenții care au reușit să intre în echipele chefilor. Lupta este mai acerbă ca niciodată, iar confruntările individuale elimină treptat câte un aspirant la marele premiu.

ADVERTISEMENT

În ediția din data de 29 aprilie, chef Orlando Zaharia a avut toate motivele să fie mândru. Echipa sa a reușit să câștige cel de-al patrulea battle, ceea ce i-a scăpat pe toți de emoțiile unei posibile eliminări. Însă, nu același lucru s-a putut spune și despre adversarii lui.

În cea mai recentă ediție Chefi la cuțite, ultimele concurente care s-au luptat pentru a merge înapoi în bucătărie au fost Claudia Saulic și Gabriela Lucuțar, cunoscută sub apelativul ”Regina Întunericului”.

ADVERTISEMENT

Ambele și-au dorit să își păstreze locul în echipă, doar că pentru Gabriela Lucuțar nu a fost deloc o zi bună. Aceasta a recunoscut că nu s-a simțit bine și nu s-a putut concentrat deloc asupra probei. Din acest motiv, a trimis în fața juraților un preparat care nu i-a dat deloc pe spate.

Gabriela Lucuțar a fost eliminată de la Chefi la Cuțite

”Regina Întunericului” a recunoscut că regretă profund faptul că a plecat atât de repede. Aceasta a reușit să stabilească anumite conexiuni cu unii colegi și a fost conștientă că mai avea multe de învățat de la cei patru chefi.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am străduit suficient, indiferent cât de obosită sunt. În viața de zi cu zi, niciodată nu am pierdut atât de repede. Consider că nu am pierdut nici acum, am câștigat. (…) Aș fi vrut să mai stau”, a spus Gabriela Lucuțar în emisiune.

Gabriela Lucuțar a făcut parte din echipa lui chef Alexandru Sautner. Eliminarea sa nu i-a picat deloc bine chef-ului, însă, acesta a primit și o veste bună. Mihai, concurentul din echipa sa a reușit să obțină 20 de puncte, iar pentru asta a primit un avantaj pentru toată echipa. Alături de ei, pentru 20 de minute, va găti Rikito Watanabe.

ADVERTISEMENT

Eliminarea din competiție a Gabrielei Lucuțar a fost o veste bună pentru Claudia Sauliuc. Cu 7 puncte primite pentru preparatul ei, concurenta a reușit să revină în bucătărie și să se salveze de la eliminare.

Cu fiecare ediție care trece, Chefi la cuțite strânge rândurile pentru marea finală. Concurenții vor fi din ce în ce mai puțini și doar cel mai bun va reuși să ridice farfuria de aur și marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i...
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i așteaptă pe șoferi
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze