Fotbal international

Cum așteaptă Răzvan Lucescu momentul în care devine campion cu PAOK! „Mereu am fost pregătit pentru asta”

19.04.2019 | 22:25
Cum asteapta Razvan Lucescu momentul in care devine campion cu PAOK Mereu am fost pregatit pentru asta

Răzvan Lucescu abia așteaptă momentul în care devine oficial campion cu PAOK! Antrenorul român este la un pas să scrie istorie pentru gruparea din Salonic – are nevoie de un singur punct în următoarele două etape. Toată lumea este pregătită și concentrată acum pentru duelul din runda următoare. PAOK joacă pe teren propriu cu Leavdiakos și titlul este mai aproape ca niciodată. De 34 de ani nu au mai ieșit campioni cei de la PAOK.

Cum așteaptă Răzvan Lucescu momentul în care devine campion cu PAOK!

„Suntem mereu concentrați și așa vom juca și duminică. Va fi un meci care ne poate da un titlu pe care-l așteptăm de mulți ani. Acest grup este fantastic. Spuneți-mi un exemplu de echipă din lumea care a pierdut un campionat în afara terenului. La ultimul titlul al lui PAOK cred că eram la liceu. Dar întotdeauna am vrut să scriu istorie și am fost mereu pregătit pentru asta. Suntem neînvinși de un an.

Suntem concentrați și la meciul care urmează, dar și la ce va fi joi în returul Cupei. Vrem eventul! Nu știm ce au pregătit fanii, dar am înțeles că va fi fantastic. Ei formează unul dintre motoarele clubului”, a declarat Răzvan Lucescu pentru presa din Grecia atunci când a fost chestionat despre cum pregătește duelul din runda următoare. PAOK este singura echipă din Grecia care nu a pierdut nici măcar un meci în acest sezon.

Cum așteaptă Răzvan Lucescu momentul în care devine campion cu PAOK! Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu a preluat-o pe PAOK după o experiență la Xanthi

Fanii, gata pentru show

Și fanii lui PAOK sunt super pregătiți pentru jocul cu Levadiakos. Suporterii grupării din Salonic au anunțat că sunt gata să facă o atmosferă incendiară. În mai puțin de două ore, fanii au cumpărat toate cele 35.000 de bilete. Mai mult de atât, conducerea a obținut și acordul Primăriei pentru a face o noapte albă în centrul orașului dacă PAOK reușește să devină campioană națională.

A fost spectacol total la Salonic și după ce jucătorii lui Răzvan Lucescu au revenit în oraș în urma deplasării de la Larissa! Fanii s-au pregătit ca la carte și în ciuda unei ploi torențiale au creat o atmosferă de vis.

  • 1 este locul pe care îl ocupă echipa lui Răzvan Lucescu în campionatul din Grecia