News

Cum au făcut mișto internauții de Mircea Badea după ce a postat o poză din studioul Antena 3! „Ești fiert”

26.05.2019 | 22:50
Cum au facut misto internautii de Mircea Badea dupa ce a postat o poza din studioul Antena 3 Esti fiert

Mircea Badea nu a ratat momentul și a postat o poză cu el din studioul Antena 3 la puține momente după încheierea alegerilor pentru europarlamentare! Internauții nu au ratat momentul și au făcut mișto de vedeta tv. Totul a venit ca urmare a postărilor făcute de Badea de-a lungul zilei.  “Harneala asta reîncălzită cu “nu este lăsată Diaspora să voteze” e făcută pe panică de PNL, disperaţi că le ia USR-ul faţa“, spunea Badea cu puțin timp în urmă.

Cum au făcut mișto internauții de Mircea Badea după ce a postat o poză din studioul Antena 3!

Mircea Badea a contestat şi prezenţa masivă la urne: “Observ multe exaltări cretine gen “prezenţă uriaşă”. Nu e deloc uriaşă. E fix comparabilă cu aia din decembrie 2016. Hai să vedem la 21.00 ce prezenţă a fost exact şi hai să vedem după numărătoare şi redistribuiri cine ce scor a avut”, scria Mircea Badea, suficient pentru a stârni furia oamenilor pe internet.

După ce s-au anunțat primele rezultate, Badea a revenit cu o fotografie. „Doamne, ce față ai”, „Nu e râsul tău, recunoaște”, „Plângi”, „Ce față ai, parcă nu e râsul tău”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor. Mircea Badea avea să declare la puțin timp după alegeri. „Dacă rezultatele numărate sunt cele din cifrele pe care le vom prezenta, niște oameni de pe spectrul politic au toată legitimitatea, validați fiind prin vot popular, să ceară lucruri, ceea ce e absolut corect.

Cum au făcut mișto internauții de Mircea Badea după ce a postat o poză din studioul Antena 3! Mircea Badea
Mircea Badea în studioul Antena 3. Sursă foto – facebook

Badea, de acord cu unele partide după alegeri

Acum că cere președintele demisia Guvernului, a mai cerut-o. N-am înțeles cu ce-l înarcă pe Iohannis cu legitimitate alegerile de astăzi. Dar niște partide din România, dacă rezultatele numărate ies ca astea din exit poll-ul pe care l-am văzut, au toată legitimitatea să ceară acest lucru”, a mai spus Mircea Badea atunci când a fost chestionat despre situația înregistrată la alegerile europarlamentare și a Referendumului.

După primul rezultat exit poll, PSD era pe primul loc la egalitate cu PNL, scor 25,8 la sută din totalul numărului de voturi. Pe treapta a treia se clasa alianța USR/ Plus care a reușit să ia 23,9 la sută din voturi.