Fotbal international

Cum au lăsat japonezii vestiarul după eliminarea de la CM2018! Mesaj pentru ruși

03.07.2018 | 11:49
Cum au lasat japonezii vestiarul dupa eliminarea de la CM2018 Mesaj pentru rusi
ADVERTISEMENT

Echipa națională a Japoniei a fost eliminată, luni seară, de la CM 2018, dar asta nu i-a împiedicat pe jucătorii naționalei nipone să curețe vestiarul după întâlnirea cu Belgia din optimile de finală. Mai mult, conform cotidianului francez Le Parisien, la plecare ei le-au lăsat un mesaj organizatorilor.

Japonia a condus cu 2-0 Belgia și a fost foarte aproape de încă o mare surpriză la actuala ediție a Campionatului Mondial. Deși dezamăgiți, jucătorii asiatici au lăsat vestiarul de la stadionul din Rostov într-o curățenie perfectă, iar pe masă au pus un bilețel pe care scria în limba rusă ”Mulțumesc”.

ADVERTISEMENT
Jucătorii naționalei Japoniei au făcut curățenie în vestiat după înfrângerea cu Belgia de la CM 2018 și le-au lăsat un mesaj organizatorilor
Jucătorii naționalei Japoniei au făcut curățenie în vestiat după înfrângerea cu Belgia de la CM 2018 și le-au lăsat un mesaj organizatorilor

Suporterii japonezii au făcut curățenie pe stadion după eliminarea de la CM2018

Nici suporterii reprezentativei Japoniei nu au fost mai prejos, ei făcând curățenie în sectorul pe care l-au ocupat la partida cu Belgia. Chiar dacă a fost ultimul meci pentru ei la Mondial, fanii nu au plecat de la stadion până nu au strâns tot gunoiul în urma lor.

Au făcut același lucru și după victoria din Grupa H împotriva Columbiei, dar și la precedenta ediție de Campionat Mondial, cea organizată în Brazilia. Acest lucru a demonstrat încă o dată nivelul de civilizație de care dau dovadă japonezii.

ADVERTISEMENT

Reprezentativa Belgiei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce a învins, luni, la Rostov, cu scorul de 3-2, selecţionata Japoniei. Belgienii au fost conduşi cu 2-0 şi au marcat golul victoriei în minutul 90+4. Pentru Japonia au marcat Haraguchi 48 şi Inui 52, iar pentru Belgia au înscris Vertonghen 69, Fellaini 64 şi Chadli 90+4.