News

Cum au reacționat Carmen Dan și Marian Godină după ce Marcel Lepa a fost capturat. FOTO

04.06.2019 | 09:10
Cum au reactionat Carmen Dan si Marian Godina dupa ce Marcel Lepa a fost capturat FOTO

Prinderea criminalului Marcel Lepa a stârnit reacții pe Internet de la cel mai înalt nivel în stat. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a postat un mesaj pe Facebook după ce polițiștii și jandarmii au reușit să îl captureze pe cel care l-a împușcat mortal pe Cristian Amariei în urmă cu două zile. Și Marian Godină a avut un comentariu de făcut.

Carmen Dan, reacție după ce Marcel Lepa a fost prins

Ministerul de Interne a scris pe pagina  de Facebook despre capturarea lui Lepa și a spus că, deși a fost prins, această acțiune necesară a poliției nu va șterge durerea imensă provocată de pierderea polițistului Amariei. Pe de altă parte, celebrul Marian Godină a spus că este păcat că Lepa nu a opus rezistență, insinuând că merita niște focuri de armă pentru fapta comisă.

Marcel Lepa a fost capturat azi dimineață în localitatea Remetea Mare din județul Timiș. Acesta avea asupra lui pistolul cu care l-a împușcat pe Cristian Amariei, șeful de poliție pentru care ieri angajații de la MAI au ținut un moment de reculegere în toată țara. Acesta era rănit, iar rănile erau rezultatul schimbului de focuri care a avut loc duminică, atunci când acesta a refuzat să se predea poliției.

Reacția Ministerului de Interne după capturarea lui Lepa. Sursa foto: Facebook MAI

Marian Godină: „Din păcate, nu a opus rezistență”

„Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”, este mesajul transmis în această dimineață de MAI. ”Din păcate, nu a opus rezistență”, este comentariul lăsat de Marian Godină la imaginea cu Marcel Lepa așezat pe fotoliul din casa unde se ascundea în ultimele 48 de ore.

Marcel Lepa are un glonț în corp și a fost transportat la spital, după capturare. Acesta a fost prins în jurul orei 5 și 30 de minute. Casa în care a fost prins aparține bunicii unui prieten. Polițiștii nu au folosit focuri de armă pentru  a-l prinde. După ce va fi externat din spital, se va pronunța în fața procurorilor, asta pentru că are deschis un dosar penal pentru omor din culpă.