News

Cum au sărbătorit politicienii ziua de Crăciun. Poze în familie, făcute alături de brad. Foto

Ca mai toți românii, politicienii de vârf au preferat să petreacă Crăciunul alături de familiile lor, aparițiile publice mărginindu-se la simple postări de Facebook.
25.12.2022 | 18:03
Cum au sarbatorit politicienii ziua de Craciun Poze in familie facute alaturi de brad Foto
Klaus Iohannis, președintele României/ presidency.ro
ADVERTISEMENT

Politicienii și-au făcut simțită prezența în prima zi de Crăciun doar prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare. Unii s-au mărginit la simple urări, în timp ce alții au postat și fotografii care-i înfățișează alături de familii.

Președintele merge la aceeași biserică în fiecare an

Ca la fiecare Crăciun, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au mers la liturghia de dimineață de la biserica romano-catolică din Sibiu, orașul lor de baștină. Cuplul prezidențial nu a făcut niciun fel de declarație cu această ocazie, însă o femeie a reușit să vorbească preț de câteva clipe cu soția președintelui căruia i-a dat un buchet de flori, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT
craciun-iohannis
Klaus și Carmen Iohannis la ieșirea din biserică/ Foto: Antena 3

Președintele nu a mai transmis niciun mesaj public, pe lângă cel din ziua de Ajun, însă Carmen Iohannis a scris pe Facebook: „Binecuvântarea Nașterii lui Cristos să vă umple casele și sufletele! Crăciun fericit!

Premierul Nicolae Ciucă, pe lângă mesajul oficial de Crăciun emis de la Palatul Victoria, a publicat pe rețeaua de socializare și un alt mesaj, pe un ton ceva mai puțin oficial. „Cu prilejul sfintei sărbători a Nașterii Mântuitorului, vă adresez cele mai calde urări de sănătate, multă fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Cele mai prețioase daruri de Crăciun să vă fie liniștea sufletească și clipele frumoase petrecute alături de cei dragi! Dragi români de pretutindeni, un Crăciun fericit și la mulți ani!”, a scris liderul PNL.

ADVERTISEMENT

Alina Gorghiu, fotografie cu familia

Al doilea om în stat, președintele interimar al Senatului Alina Gorghiu a postat pe o fotografie în care apăre de soțul Lucian Isar și cei doi copii, Amon și Noah, însoțită de mesajul: „Vă mulțumim celor care ne-ați fost alături anul acesta, cu atât de multe întâmplări și sper că nu v-am supărat prea mult. Vă urăm să aveți sărbători bune, sa fiți sănătoși, optimiști, sa vă puneți în valoare, să credeți că imposibilul e posibil!

craciun-gorghiu
Alina Gorghiu alături de soț și copii/ Foto: Facebook – Alina Gorghiu

Președintele Camerei Deputaților și liderul PSD Marcel Ciolacu a avut un mesaj lapidar, neînsoțit de o fotografie în care să apară. „Crăciun liniștit tuturor!”, a scris Ciolacu.

ADVERTISEMENT

La fel de discret s-a manifestat și liderul celui de-al treilea partid de guvernământ, UDMR. Pe pagina lui Kelemen Hunor singura trimitere la sărbătorile de iarnă este fotografia de copertă a contului său în care apare mesajul „Sărbători fericite” în limbile română și maghiară, însoțit de sigla Uniunii.

Președintele USR Cătălin Drulă a postat o fotografie cu cei doi copii ai săi, însoțită de următoarele cuvinte: „Ei sunt minunile mele de Crăciun. Să aveți sărbători fericite alături de familie!

ADVERTISEMENT
craciun-drula
Cei doi copii ai liderului USR, Cătălin Drulă/ Foto: Facebook – Cătălin Drulă

Liderul AUR, George Simion s-a fotografiat în curtea bisericii, împreună cu soția sa și un copil.

craciun-simion
Liderul AUR a mers cu soția la biserică de Crăciun/ Foto: Facebook – George Simion

Simion și soția sa încă nu au copii, iar în postare nu este dezvăluită identitatea copilului care apare în fotografie.

ADVERTISEMENT
Tags: