Cum cred fanii Game of Thrones că se va termina serialul. Cine este favorit la pariuri să triumfe la final

17.05.2019 | 22:32
Cum cred fanii Game of Thrones ca se va termina serialul Cine este favorit la pariuri sa triumfe la final

Fanii Game of Thrones pariază deja cum se va termina cel mai de succes serial din ultimii ani. Ultimul episod va fi difuzat duminică pe HBO, iar cei mai mulți fac tot felul de scenarii despre marele final, cel pe care îl așteaptă o lume întreaga. Ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor, dar cu John Snow? Fanii au câteva ipoteze.

Cum se va termina Game of Thrones?

Urmăritorii serialului au deja câteva nume pentru cel sau cea care va domni peste cele Șapte Regate de pe Tronul de Fier. Cei care pariază pe cum se va sfârși captivanta poveste sunt ferm convinși că Mama Dragonilor va muri în ultimul episod, mai ales că personajul le-a dat bătăi de cap pe pacursul sezoanelor.

80% dintre pariuri sunt pe moartea Daenerys Targaryen, scrie presa internațională. La întrebarea cine va conduce tronul suprem, există câteva variante clare pentru cei care au ”mâncat” acest serial pe nerăsuflate. Cei mai mulți cred că Bran Stark va fi marele învingător al urzelii tronurilor.

Game of Thrones, un succes remarcabil

Acesta e urmat îndeaproape de Sansa Stark, sora lui. Există foarte mulți fani care pariază inclusiv pe un deznodământ ceva mai atipic, și anume că nimeni nu va ocupa tronul, după sezoane întregi de bătălie. Sophie Turner, interpreta Sansei în serialul cu milioane de fani în întreaga lume a dat de înțeles că finalul va fi unul destul de dureros pentru toți.

Episodul 6, ultimul din sezonul 8 Game of Thrones, va fi difuzat în noaptea de duminică spre luni, la ora 4 dimineața, ora României, pe HBO GO, iar luni seară va fi difuzat de la ora 20 și pe HBO. Serialul a devenit atât de popular încât a ajuns să fie difuzat în 173 de țări din întreaga lume și este urmărit de oameni de toate vârstele, lucru mai rar pentru o producție de acest tip.