News

Cum face PSD opoziție? Marcel Ciolacu: “Doriți vreo bătaie în Parlament?”

21.03.2021 | 19:07
Cum face PSD opozitie Marcel Ciolacu Doriti vreo bataie in Parlament
ADVERTISEMENT

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că partidul pe care îl conduce face opoziție în Parlament folosind toate mijloacele democratice pe care le are la dispoziție și că nu are nici o înclinație către gesturi extreme.

Ciolacu: Nu am sentimentul că PSD mimează opoziția

Explicațiile liderului PSD au venit după ce a fost întrebat într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, dacă are sentimentul că PSD mimează Opoziţia.

ADVERTISEMENT

“Nu am… În primul rând nu aş vrea să îmi dau cu părerea. Aş vrea să iau lucrurile concrete şi le discut cu colegii mei, unde iau deciziile. Ce înseamnă a mima Opoziţia?!

În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice pe care putem să le facem sau nu putem să le facem.

ADVERTISEMENT

Momentan am avut discuţii pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament, cât şi în afara Parlamentului. Nu îmi cereţi să….”, a spus Ciolacu.

Șeful social democraților a ținut să sublinieze că nu are înclinații către gesturi extreme doar pentru a demonstra că face opoziție.

ADVERTISEMENT

“Doriţi vreo bătaie în Parlament? Sau, nu ştiu, vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului? Nu am înclinaţii către aşa ceva. Îmi cer scuze”, a declarat președintele PSD.

Marcel Ciolacu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au participat, duminică, în Dâmboviţa, la o acţiune politică. Ei s-au întâlnit cu parlamentari ai judeţului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

“Cu respectarea normelor în vigoare”, a ţinut să precizeze Ciolacu, adăugând că la întâlnire a fost un număr restrâns de participanţi.

ADVERTISEMENT