News

Cum i-a răspuns Viorica Dăncilă lui Robert Negoiță, după reacția acidă! Premierul l-a pus la zid

13.06.2019 | 16:37
Cum ia raspuns Viorica Dancila lui Robert Negoita dupa reactia acida Premierul la pus la zid

Robert Negoiță, primarul social-democrat al Sectorului 3, a adus acuzații grave la adresa guvernării PSD,  iar reacția premierului Viorica Dăncilă nu s-a lăsat prea mult așteptată. Negoiță a spus că salariile bugetarilor sunt mai mari decât în sectorul privat și sunt prea multe ministere, pline de amante și de cumetrii!

Viorica Dăncilă a răspuns acuzațiilor aduse de colegul său, Robert Negoiță

„Domnul Robert Negoiţă cred că vorbeşte în nume propriu, şi nu în numele PSD şi este regretabil dacă domnul Negoiţă se delimitează de deciziile forurilor statutare. Cred că trebuie să luăm aceste decizii, să ne respectăm între noi şi să respectăm deciziile care se iau cu majoritate de voturi. Eu nu spun nici că este bine, nici că nu este bine”, a declarat premierul Viorica Dăncilă. spus ea.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a tunat și a fulgerat, chiar înaintea ședinței CExN al SPD. „Trebuie să creştem performanţa administrativă. Ce se întâmplă în administraţia centrală este pur şi simplu inadmisibil, că sunt mai mari salariile la bugetari decât în privat, aşa ceva nu găseşti niciunde în lumea civilizată. Este un dezechilibru care se va întoarce împotriva noastră, este foarte grav.

Viorica Dancila raspuns Robert Negoita
Viorica Dancila i-a raspuns lui Robert Negoita, dupa ce acesta a spus ca vrea mai putine ministere

Negoiță: ”Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii”

Lăsând la o parte partea asta, aparatul de stat este mult prea gras.(…) Guvenul ar trebui să reducă numărul de ministere şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea”, a comentat el, la Parlament, înaintea şedinţei CExN.

Robert Negoiță și-a îndreptat tirul către Guvernul Dăncilă. „Este cea mai lipsită de transparenţă administraţie publică din Europa, este inadmisibil, nu suntem Africa şi să transparentizăm activitatea, adică vreau să văd şi eu câţi angajaţi are ministerul cutare şi care e fişa postului pentru fiecare dintre ei, activitatea lor zilnică, ceea ce noi astăzi vom aproba în şedinţa de consiliu la Sectorul 3”, a mai spus Negoiţă.