Fotbal intern

Cum îi fenta “asistentul” lui Gigi pe antrenori! “Bă, Luţu doarme, e ok!”

24.05.2018 | 19:12
Cum ii fenta asistentul lui Gigi pe antrenori Ba Lutu doarme e ok

Gigi Becali a decis ca Ionuţ Luţu să fie antrenor secunde la FCSB din sezonul viitor, după ce fostul internaţional român a obţinut licența A de antrenor. Cunoscut ca o fire petrecăreaţă, “Hagi-Luţu” reuşea mai mereu să-i păcălească pe antrenori atunci când avea chef să stea peste noapte în oraş.

“Nae Tilihoi, Dumnezeu să-l ierte, povestea cu mult har. Luţu era omul căruia nu-i plăceau foarte mult cantonamentele. Au fost antrenori care îl şi lăsau să plece din cantonament. Îmi povestea domnul Nicolae Zamfir că îi zicea ‘Domn’ profesor, eu nu pot să stau în cantonamente’. ‘Nu e nicio problemă, du-te acasă’. Şi în anul ăla a ieşit golgheter în România. Erau ani în care se făceau cantonamente de marţi până sâmbătă, în ziua meciului. El nu putea să stea. Pe vremea aia, tot timpul dormea cu fes pe cap. Ca să poată să plece, l-a luat pe băiatul de la pază, era un puşti pe care-l creşteau pe lângă echipă. Îl punea în pat, îi punea fesul pe cap, îi punea pătura, acoperit bine şi-i spunea ‘bă, nu te mişti de aici până nu vin eu’. Îl băga pe ăsta micul în pat, îi punea căciula pe cap, iar Tilihoi venea, băga capul pe uşă, zicea că ‘bă, Luţu doarme, e ok’ şi apoi pleca. La 06:00 dimineaţa, când venea Luţu, dădea salam la câini, îl scotea pe ăsta mic din pat, îşi punea căciula în cap şi mergea la somn”, a declarat Ovidiu Burcă la Telekom Sport.

Gigi Becali l-a anunţat pe Ionuţ Luţu că va fi secund la FCSB

În cazul în care nu va pleca de la echipă, Nicolae Dică va lucra alături de Ionuţ Luţu la FCSB, Gigi Becali anunţând acest lucru joi. De-a lungul carierei, fostul internaţional român a jucat, printre altele, la U Craiova, Galatasaray, Steaua, Rapid Bucureşti sau Pandurii Târgu Jiu.