Sport

Cum îl caracterizează Vasile Maftei pe Albion Rrahmani: “Poate să fie cel mai bun din România”

Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rrahmani ca fiind un atacant complet. Fostul fundaș din Giulești este de părere că vârful Rapidului poate fi cel mai bun din România.
07.09.2023 | 09:00
Cum il caracterizeaza Vasile Maftei pe Albion Rrahmani Poate sa fie cel mai bun din Romania
ADVERTISEMENT

Atacantul din Kosovo a evoluat în două partide pentru giuleșteni și a marcat 4 goluri contra celor de la FCU Craiova și Dinamo. Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rrahmani ca fiind un atacant foarte greu de găsit în campionatul intern și are potențialul de a deveni cel mai bun din România, mai ales după plecarea lui Marko Dugandzic la Al Tai, despre care Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum îl caracterizează Vasile Maftei pe Albion Rrahmani

La SUFLET DE RAPIDIST, Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rahmani. Fostul fundaș al Rapidului este foarte încântat de atacantul pe care îl au giuleștenii. Maftei este de părere că fotbalistul kosovar are foarte multe calități care îl fac să fie un jucător rar întâlnit în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“E un jucător pe care nu prea îl găsim în campionatul României. E un jucător mobil care are demarcări foarte interesante. Se demarcă între linii, unde încearcă să primească mingi și să se întoarcă să joace direct în față pentru ceilalți coechipieri. 

Are demarcări în profunzime, unde e foarte important. Stă la limita offside-ului. Dacă ai un jucător care se demarcă doar între linii, tu ca fundaș știi că se demarcă doar prin fața ta și nu îți pleacă din spate.

ADVERTISEMENT

Atunci îți e ușor să vii și să stai comprimat pentru că îl ai în față tot timpul. Dacă el face asta în 90% din cazuri și nu pleacă în spate știu ce trebuie să fac.

Dacă jumate joacă în față și jumate în spate, ca fundaș nu mai știi cum să acționezi și ai un pic de temere, te gândești dacă să te retragi un pic mai mult sau nu.”, a explicat Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT

Maftei, despre Rrahmani: “Poate să fie cel mai bun din România”

Fostul jucător din Giulești este de părere că Albion Rrahmani este un vârf complet. Atacantul kosovar a demonstrat în primele două meciuri din SuperLiga că poate lovi cu ambele picioare, dar și cu capul. Vasile Maftei crede că jucătorul Rapidului are toate șansele să devină cel mai bun fotbalist din România.

“E greu să gestionezi un atacant de genul acesta. Plus, el apare foarte bine la finalizare. Mai sunt atacanți care fac lucrul acesta, dar nu apar bine la finalizare. Rrahmani lovește bine mingea și cu capul, are și viteză de deplasare foarte bună, execuții cu ambele picioare.

ADVERTISEMENT

Are personalitate și e foarte important să ai genul acesta de jucători. La meciul cu Dinamo a venit și după două goluri. Din ce am văzut la el, poate să fie cel mai bun atacant din România.”, a mai spus Vasile Maftei, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Vasile Maftei, despre Rrahmani de la Rapid

ADVERTISEMENT