Sport

Cum îl caracterizează Vasile Maftei pe Albion Rrahmani: “Poate să fie cel mai bun din România”

Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rrahmani ca fiind un atacant complet. Fostul fundaș din Giulești este de părere că vârful Rapidului poate fi cel mai bun din România.
07.09.2023 | 09:00
Cum il caracterizeaza Vasile Maftei pe Albion Rrahmani Poate sa fie cel mai bun din Romania
ADVERTISEMENT

Atacantul din Kosovo a evoluat în două partide pentru giuleșteni și a marcat 4 goluri contra celor de la FCU Craiova și Dinamo. Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rrahmani ca fiind un atacant foarte greu de găsit în campionatul intern și are potențialul de a deveni cel mai bun din România, mai ales după plecarea lui Marko Dugandzic la Al Tai, despre care Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum îl caracterizează Vasile Maftei pe Albion Rrahmani

La SUFLET DE RAPIDIST, Vasile Maftei l-a caracterizat pe Albion Rahmani. Fostul fundaș al Rapidului este foarte încântat de atacantul pe care îl au giuleștenii. Maftei este de părere că fotbalistul kosovar are foarte multe calități care îl fac să fie un jucător rar întâlnit în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“E un jucător pe care nu prea îl găsim în campionatul României. E un jucător mobil care are demarcări foarte interesante. Se demarcă între linii, unde încearcă să primească mingi și să se întoarcă să joace direct în față pentru ceilalți coechipieri. 

Are demarcări în profunzime, unde e foarte important. Stă la limita offside-ului. Dacă ai un jucător care se demarcă doar între linii, tu ca fundaș știi că se demarcă doar prin fața ta și nu îți pleacă din spate.

ADVERTISEMENT

Atunci îți e ușor să vii și să stai comprimat pentru că îl ai în față tot timpul. Dacă el face asta în 90% din cazuri și nu pleacă în spate știu ce trebuie să fac.

Dacă jumate joacă în față și jumate în spate, ca fundaș nu mai știi cum să acționezi și ai un pic de temere, te gândești dacă să te retragi un pic mai mult sau nu.”, a explicat Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT

Maftei, despre Rrahmani: “Poate să fie cel mai bun din România”

Fostul jucător din Giulești este de părere că Albion Rrahmani este un vârf complet. Atacantul kosovar a demonstrat în primele două meciuri din SuperLiga că poate lovi cu ambele picioare, dar și cu capul. Vasile Maftei crede că jucătorul Rapidului are toate șansele să devină cel mai bun fotbalist din România.

“E greu să gestionezi un atacant de genul acesta. Plus, el apare foarte bine la finalizare. Mai sunt atacanți care fac lucrul acesta, dar nu apar bine la finalizare. Rrahmani lovește bine mingea și cu capul, are și viteză de deplasare foarte bună, execuții cu ambele picioare.

ADVERTISEMENT

Are personalitate și e foarte important să ai genul acesta de jucători. La meciul cu Dinamo a venit și după două goluri. Din ce am văzut la el, poate să fie cel mai bun atacant din România.”, a mai spus Vasile Maftei, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Vasile Maftei, despre Rrahmani de la Rapid

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor