News

Cum influențează eclipsa de soare zodiile din horoscop. Previziunile Cristinei Demetrescu

02.07.2019 | 09:15
Cum influenteaza eclipsa de soare zodiile din horoscop Previziunile Cristinei Demetrescu

Eclipsa de soare de pe 2 iulie 2019 este singura eclipsa totală de soare de anul acesta. Acest fenomen astronomic este unul destul de rar, fiind cea de-a 12 eclipsă a secolului 21. Vizibilitatea sa maximă va fi în America de Sud. Este bine știut că eclipsa totală de soare ne influențează viața de zi cu zi.

Cum explică astrologul Cristina Demetrescu influența eclipsei de soare asupra zodiilor

În seara aceasta, 2 iulie 2019, Luna se va deplasa între Pământ și Soare și se va situa pe aceeași axă cu acestea, ceea ce va genera o eclipsă. Eclipsa totală de soare va începe la ora 16:55 GMT, la est de Noua Zeelandă și se va încheia în Argentina la ora 21:50 GMT. Chiar dacă va traversa Oceanul Pacific, eclipsa de soare va fi văzută de puține persoane. Fenomenul astral va fi vizibil parțial și în Insulele Pitcairn, Tahiti și Bora Bora.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că efectul eclipsei totală de soare se va face simțit până la 6 luni de la momentul procedurii. Asta înseamnă că toate semnele zodiacale vor avea parte de o lună marcată de emoții, în care vor prima siguranța, grija și securitatea. Totodată, astrologul mai spune că Luna Nouă pică la 10 grade în semnul Racului, fiind totodată o eclipsă totală de soare. Luna Nouă simbolizează un nou început și efectele ei se vor simți până la 4 săptămâni de la momentul producerii.

Energia solară ne va încărca cu optimism și vibrații pozitive. În plus, Uranus va adăuga o influență benefică zodiilor. În următoarea perioadă prioritatea semnelor zodiacale va fi familia și timpul de calitate alături de cei dragi. De asemenea, pacea, armonia și starea de sănătate bună vor fi de partea noastră. Conflictele și neînțelegerile vor fi rezolvate fără țipe și urlete, prin diplomație.

Eclipsă totală de soare, 2 iulie 2019
Cum influențează eclipsa totală de soare horoscopul. Cristina Demetrescu ne explică acest fenomen. Sursa foto: ziuanews.ro

Ce efecte are eclipsa de soare din 2 iulie

Eclipsa totală de soare are loc odată cu Luna Nouă și acest lucru va viza aspecte exterioare care ne vor ajuta să eliminăm din obstacole și să găsim soluții concrete pentru a duce la bun sfârșit aspirațiile și visele pe care le avem. Nu trebuie să cedăm fricii de a visa la împlinirea dorințelor pentru că ar fi de neatins. Politica „pașilor mici” către o țintă mult-dorită este cea mai potrivită și cu mai multe șanse de atingere a țelului.

Eclipsa de soare va genera transformări profunde și puternice. Mulți dintre noi s-ar putea să perceapă aceste transformări ca fiind traumatizante. Anumite relații, parteneriate sau colaborări se pot încheia brusc. Trebuie să privim acest lucru ca un avantaj. Unde se închide o ușă, alta se deschide. Optimismul trebuie susținut cu mici bucurii pe care să ni le facem în această zi, cum ar fi un… shopping „țintit” pe ceva ce ne dorim de mult și am neglijat până acum să-l cumpărăm.