Fotbal intern

Cum joacă Victor Pițurcă în Cupa României cu Voluntari! Singura problemă e alegerea atacantului. EXCLUSIV

31.10.2019 | 10:47
Cum joaca Victor Piturca in Cupa Romaniei cu Voluntari Singura problema e alegerea atacantului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Antrenorul Victor Pițurcă a decis ce echipă va trimite în teren la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova din optimile de finală ale Cupei României. Din informațiile FANATIK, tehnicianul oltenilor va evolua într-o formulă 4-2-3-1, singura dilemă fiind legată de cine va fi titularizat pe postul de vârf împins.

Cum joacă Victor Pițurcă în meciul FC Voluntari – Craiova din Cupa României

Oltenii visează la un nou trofeu în Cupa României, dar Victor Pițurcă este decis să mizeze la partida FC Voluntari – Universitatea Craiova pe mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în campionat. Antrenorul formației din Bănie are și probleme de lot, Alexandru Mățel, Alexandru Mateiu și Renato Kelic neffind disponibili pentru întâlnirea de pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, în primul 11 vor apărea nume precum Laurențiu Popescu, Tiafo Ferreira, Kamer Qaka, Luis Nițu sau Alexandru Ioniță. Singura dilemă a lui Victor Pițurcă este postul de vârf împins, acolo unde nu s-a hotărât dacă să joace cu Mihai Roman sau Andrei Ivan. FANATIK a aflat că echipa de start a oltenilor va arăta astfel: Popescu – Martic, Bălașa, Tiago Ferreira, Vătăjelu – Ivanov, Qaka – Nițu, Ioniță, Mihăilă – Roman (Ivan).

Oltenii vor să iasă de pasa neagră

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României se va disputa joi, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Oltenii traversează o perioadă mai dificilă în Casa Pariurilor Liga 1, acolo unde nu au mai câștigat de trei etape, două remize și o înfrângere în fața campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT