Fotbal intern

Cum l-a cucerit Gicu Grozav pe Gigi Becali. “Îi era ruşine să îmi zică! El e un dinamovist adevărat!”

04.10.2018 | 13:18
Cum la cucerit Gicu Grozav pe Gigi Becali Ii era rusine sa imi zica El e un dinamovist adevarat

Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit Gicu Grozav să îl impresioneze. Atacantul român în vârstă de 27 de ani a fost dorit de latifundiarul din Pipera după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, dar Gicu Grozav a refuzat un salariu lunar de 25.000 de euro de la FCSB pentru a merge la gruparea din “Ştefan cel Mare”.

Patronul FCSB-ului a comentat în legătură cu decizia lui Gicu Grozav de a semna pe un salariu lunar de 8.000 de euro cu FC Dinamo Bucureşti şi susţine că atacantul român are valoare şi că îl respectă pentru faptul că a refuzat un salariu mult mai mare pentru a juca la echipa lui de suflet. Gigi Becali a dezvăluit şi ce discuţie a purtat cu internaţionalul român în vârstă de 27 de ani.

Gicu Grozav l-a cucerit pe Gigi Becali cu dragostea arătată pentru Dinamo

“Grozav este un jucător valoros! Eu am văzut mulţi jucători care făceau declaraţii de dragoste pentru diverse echipe, dar el e adevărat dinamovist. Eu i-am dat 25.000 de euro pe lună şi mi-a transmis să îl iert pentru că are un defect. Mi-a zis că e dinamovist înrăit. Preferă să meargă pe 10.000 de euro. Cu tot respectul. El mi-a zis că în România nu va juca niciodată pentru două echipe. Îi era ruşine să îmi zică. A zis că nu joacă la CFR Cluj şi Steaua în România”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gicu Grozav s-a antrenat alături de Florin Andone şi Bogdan Ţîru la echipa naţională a României
Gicu Grozav, Florin Andone şi Bogdan Ţîru la echipa naţională a României

A refuzat un salariu de 500.000 de euro de la FC Zurich

FANATIK.RO a anunţat că Gicu Grozav a refuzat şi o ofertă venită de la FC Zurich în perioada de mercato din vară. Atacantul urma să primească un salariu anual de 500.000 de euro, dar a preferat să rămână în România. În cele din urmă, Gicu Grozav a acceptat oferta venită de la echipa pregătită de Claudiu Niculescu şi a semnat un contract valabil două sezoane.