Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum l-a mobilizat Edi Iordănescu pe Pușcaș. „Vă spun ce i-a trecut prin cap!” Ce legătură are Alexandra Stan

Edi Iordănescu a apelat la o metodă inedită pentru a-l mobiliza pe George Pușcaș înainte de meciul României cu Kosovo din preliminariile Euro 2024.
13.09.2023 | 14:16
Cum la mobilizat Edi Iordanescu pe Puscas Va spun ce ia trecut prin cap Ce legatura are Alexandra Stan
Cum l-a mobilizat Edi Iordănescu pe George Pușcaș. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost titular în România – Kosovo, scor 2-0 în preliminariile Euro 2024. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul din Serie A va fi introdus din primul minut de Edi Iordănescu, în ciuda criticilor pe care le-a primit fotbalistul după remiza „tricolorilor” cu Israel.

Cum l-a mobilizat Edi Iordănescu pe Pușcaș. „Vă spun ce i-a trecut prin cap!”

Titularizarea lui George Pușcaș nu le-a prins bine suporterilor, care i-au adus apostrofări atacantului. La încălzirea meciului cu Kosovo, fotbalistul lui Genoa a fost huiduit de fanii prezenți pe Arena Națională, însă Edi Iordănescu a apelat la o metodă inedită pentru a-l scăpa pe fotbalist de presiune.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că la stația de amplificare a Arenei Naționale s-a pus de mai multe ori „Saxobeat”, cel mai tare hit al Alexandrei Stan. Este deja cunoscută relația pe care atacantul naționalei o are cu artista în vârstă de 34 de ani.

Edi Iordănescu a apelat la o astfel de metodă pentru a-l relaxa pe George Pușcaș pentru duelul împotriva kosovarilor. „Hai să vă zic una tare, pe care nu o știți cu Edi Iordănescu. E adevărat, nu jucăm grozav, dar până la urmă suntem în obiectiv, iar victoria asta ne-a dat speranță.

ADVERTISEMENT

„Fii atent ce l-a dus capul pe Edi Iordănescu. O chestie care pare de caterincă”

Apropo de băiatul ăsta ce deștept și ce inteligent e. O să vă zic una, o să râdeți, dar eu cred că spune multe despre Edi Iordănescu. Vă spun în premieră. Ce a făcut Edi Iordănescu, una dintre chestiile minore aparent, ca să motiveze jucătorii să dea totul.

George Pușcaș titular, ne-a lăsat mască. Mihai (n.r. Stoichiță), cred că și pe tine te-a cam lăsat mască când ai văzut George Pușcaș titular. Fii atent ce îl duce capul pe Edi Iordănescu. Iubita lui George Pușcaș este cântăreața Alexandra Stan, talentată și frumoasă. 

ADVERTISEMENT

Ca să-l mobilizeze pe Pușcaș la maximum, în timpul încălzirii înainte de meci să se simtă în largul lui și să se relaxeze ce îi dă prin cap lui Edi. La stația de amplificare se pune de 2-3 ori ‘Saxobeat’, hit-ul Alexandrei Stan, iubita lui.

Cel mai tare hit al ei. O chestie care pare de caterincă, dar omul să se simtă în largul lui. Ca să vezi cât îl duce mintea pe Edi. A ascultat melodiile fetei pentru ca omul să se simtă fără presiune, să uite de presiune. O chestie care pare caterincă”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, taxat de români după ratarea din România – Israel 1-1

George Pușcaș a fost titular în victoria României, scor 2-0 cu Kosovo în preliminariile Euro 2024. Atacantul din Serie A a fost scos de pe teren la pauza meciului de către Edi Iordănescu, iar în locul său a fost introdus Denis Alibec.

În meciul România – Israel, scor 1-1, atacantul celor de la Genoa a fost introdus în minutul 64. În vârstă de 27 de ani, Pușcaș a avut șansa de a readuce România în avantaj, însă dintr-o poziție favorabilă, fotbalistul a trimis mult peste poartă.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea poate fi vizionată în premieră pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.

Cum l-a mobilizat Edi Iordănescu pe George Pușcaș

ADVERTISEMENT