Sport

Ironii înainte de România – Kosovo: „Sfatul pentru Pușcaș e să se încalțe invers”

Basarab Panduru l-a ironizat pe George Pușcaș înaintea meciului dintre România și Kosovo, sfătuindu-l să se încalțe invers.
12.09.2023 | 21:37
Ironii inainte de Romania  Kosovo Sfatul pentru Puscas e sa se incalte invers
Ironii înainte de România - Kosovo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la echipa de start aleasă de Edi Iordănescu, mai ales cu George Pușcaș titular, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, fiind surprins și de alte alegeri ale selecționerului.

Ironii înainte de România – Kosovo

Basarab Panduru a avut o serie de ironii înaintea duelului dintre România și Kosovo, glumind pe seama lui George Pușcaș, despre care a spus că trebuie să se încalțe invers, pentru a nu mai rata cum a făcut-o în meciul cu Israel, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„Pușcaș a făcut lucruri pentru care putea fi taxat și nu s-a întâmplat nimic. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă e să se încalțe invers, dacă data trecută a șutat cum a șutat, și să nu mai intre peste Mihăilă, că nu mai știe nici ăla pe unde să se ducă”.

„Pandi” nu este de acord nici cu noua modă a fotbaliștilor de a-și face codițe, comentând dur noul „look” pe care și George Pușcaș îl are: „Ăștia vând, caută proști… Nu știu cum să le mai vândă lucruri sportivilor.

ADVERTISEMENT

Acum, Haaland doarme cu gura închisă, mâine dorm toți cu nasul nu știu cum și tot caută proști. Trebuie să îi faci miliardari pe ăia care inventează lucruri din astea”.

„Nu m-aș fi gândit la echipa asta făcută de Edi!”

„Nu m-aș fi gândit la echipa asta făcută de Edi! Pușcaș a fost criticat pentru că a mai fost criticat la meciurile echipei naționale, nu joacă la echipa de club și singura noutate e tunsoarea. Încerci să vii cu chestii din astea când îți merge bine, Haaland poate să facă orice vrea în cap, pentru că e Haaland.

ADVERTISEMENT

Dawa a avut roz în cap, dar acum e normal. La modul în care se antrenează Dawa și cât lucrează acest băiat, nu te gândești că poate să vină cu așa ceva. Râdea și el când l-am văzut. Acum s-a calmat.

Una e să-ți dai cu ceva roz în cap, alta e să-ți împletești șuviță cu șuviță, cred că și doare. Mihăiță Neșu a venit cu o coafură afro și i-am spus că nu e bine. Lovin la fel își făcuse codițe, că abia aștept să-l prind în emisiune. Trebuie să facă ceva că e atacant, la meciul cu Elveția i-a căzut mingea în cap”, a continuat și Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut a dat un gol, dar acum a dat patru goluri și abia a început campionatul, e cantitate și calitate. Are și o chimie cu Coman extraordinară, eu asta nu înțeleg. Acum sunt jucătorii naționalei și nu pot să comentez. Mă surprinde și Screciu, Ianis și Cicâldău în echipa de start.

Mă surprinde și altceva. Mă surprinde că Mazilu nu a fost convocat la prima echipă, mai ales că Man era accidentat. Eu consider că trebuie să aduci un jucător pe același profil. O să spună că are 18 ani, dar care e problema? N-are legătură Sorescu cu Man, niciodată nu e atacant. Vrei să te aperi cu atacanții? Atacanții sunt pentru altceva în teren.

Domnule Edi Iordănescu, e imposibil să se facă ambele faze când atacanții joacă la 17 metri de poartă! O să ne paseze și Kosovo, noi așteptăm la echipa națională să greșească unii și poate îi prindem, ăsta e jocul nostru. Am văzut și eu meciul, Solomon n-a făcut nimic, s-a învârtit pe-acolo, ce ambe faze a făcut”, a mai spus MM Stoica.


  • 2,20 este cota exclusivă CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT