Life

Cum poți afla dacă telefonul tău este ascultat. Ce se întâmplă, de fapt, când formezi acest cod secret. E valabil pentru Iphone, Samsung și orice tip de smartphone

Codul secret care te ajută să descoperi dacă telefonul tău mobil este ascultat. Combinația simplă de cifre pe care trebuie să o formezi.
27.04.2024 | 14:35
Cum poti afla daca telefonul tau este ascultat Ce se intampla de fapt cand formezi acest cod secret E valabil pentru Iphone Samsung si orice tip de smartphone
Codul secret care te ajută să descoperi dacă telefonul tău este ascultat sau nu. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Telefoanele mobile ascund o mulțime de secrete. Frica multor persoane este aceea că apelurile sau telefoanele lor sunt ascultate. Dacă faci parte din această categorie, atunci trebuie să știi că există o metodă prin care poți afla asta.

Ce sunt codurile secrete ale telefonului și cum pot fi folosite

Telefoanele mobile sunt mult mai complexe decât ți-ai putea imagina. Acestea ascund anumite coduri secrete care, așa cum le spune și numele, nu sunt la îndemâna tuturor.

ADVERTISEMENT

De multe ori, anumite persoane au impresia că apelurile lor sunt ascultate. Ei bine, pentru a afla dacă se întâmplă cu adevărat acest lucru, poți afla printr-o metodă foarte simplă.

Smartphone-ul tău are anumite coduri secrete care deblochează funcții la care nu te-ai fi gândit. Ba chiar cu ajutorul lor poți afla informații prețioase despre telefonul tău.

ADVERTISEMENT

Aceste coduri secrete de care dispun toate smartphone-urile se numesc USSD. De obicei, ele sunt de mare ajutor personalului din service atunci când vine vorba de remedierea unei probleme a telefonului.

Odată accesate aceste coduri, vei observa că ai acces la informații unice, pe care nu le poți afla în niciun alt mod. Formula acestor coduri este foarte simplă și este alcătuită din mai multe cifre și caractere speciale.

ADVERTISEMENT

Codul secret care te ajută să afli dacă telefonul tău este ascultat

Codurile secrete sunt numeroase, însă, un cod pe care nu multă lume l-a încercat până acum este *#21#. Dacă vei forma acest număr, poți afla dacă telefonul tău este ascultat. Odată format acest număr, ai acces la toate apelurile și mesajele redirecționate.

Un alt cod secret care ar putea să îți fie de folos este *#62#. Formând acest cod, poți să te deconectezi de la rețea și nu vei mai fi deranjat de nicio persoană. Trebuie să te gândești foarte bine dacă vrei să faci acest pas, căci toate apelurile și mesajele vor fi redirecționate către un alt număr al operatorului mobil.

ADVERTISEMENT

Lista codurilor secrete nu se oprește aici. De exemplu, #31# urmat de numărul de telefon pe care vrei să îl apelezi îți va ascunde identitatea. Numărul tău va apărea pe ecranul persoanei apelate ca fiind număr necunoscut.

Dacă vei forma *#*#4636#*#*, vei afla semnalul WiFi, starea bateriei, precum și alte statistici de utilizare ale telefonului. Cu ajutorul codului *#*#273283*255*663282*#*#* poți crea o copie de siguranță a tuturor fișierelor de pe telefonul mobil.

Dacă vrei să testezi Bluetooth-ul telefonului mobil, trebuie să formezi codul *#*#232331#*#*. Dacă vrei să afli informații hardware sau informații referitoare la firmware, atunci trebuie să accesezi codul *#*#4986*2650468#*#*.

ADVERTISEMENT