Life

Cum poți avea cel mai frumos păr chiar la tine acasă, ca să arate exact ca la salon. Aplică această metodă banală când te speli pe cap

Cum poți avea cel mai frumos păr. Cu acest truc simplu, îl poți face să arate ca la salon. Ce trebuie să faci atunci când te speli pe cap.
11.11.2023 | 11:23
Cum poti avea cel mai frumos par chiar la tine acasa ca sa arate exact ca la salon Aplica aceasta metoda banala cand te speli pe cap
Cum poți avea cel mai frumos păr chiar la tine acasă. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum poți avea cel mai frumos păr chiar la tine acasă. Dacă folosești această tehnică este posibil ca el să arate ca la salon.

Cum poți avea cel mai frumos păr chiar la tine acasă. Trucul folosit la saloanele de frumusețe

Există un truc folosit la saloanele de frumusețe pe care îl poți face și tu acasă. Nu ai nevoie de ceva special, ci de șamponul pe care îl folosești în mod obișnuit.

ADVERTISEMENT

De altfel, și acest aspect este unul deosebit de important. Trebuie să aflăm ce tip de păr avea ca să alegem șamponul potrivit, spune bloggerul de frumusețe Mona Croitoru. În caz contrar putem ajunge să se subțiem podoaba capilară sau ni se poate îngrășa mai des.

Tehnica prin care trebuie să spălăm părul este una banală. Trebuie să punem șampon doar la rădăcină, pentru că doar acolo se îngrașă părul.

ADVERTISEMENT

Cu spuma creată de șampon împreună cu apa ne dăm și pe lungimi. Acestea nu trebuie șamponate direct cu produsul din sticlă, spuma fiind suficientă.

„Apoi, trebuie ca atunci când îl spălăm să folosim o tehnică, banală, dar care se face și la salon. Se aplică șamponul pe rădăcini, acolo unde părul se îngrașă, se pune apă și apoi spumezi foarte bine și cu spuma aceea o dai apoi pe lungime.

ADVERTISEMENT

Adică se recomandă să nu pui șampon de sus până jos. Și o să vezi că îți ajunge și șamponul, părul nu mai este la fel de încărcat”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii Pastila de frumusețe de la Spectacola.

Mitul cu șamponarea dublă

Conform specialistei în frumusețe, necesitatea de a ne șampona părul de două ori este un mit. Acest procedeu nu ar face altceva decât să se îngrașe părul mai rău.

ADVERTISEMENT

„La fel și cu partea de spălare dublă a părului. Multă vreme s-a zis că trebuie să aplici de două ori șampon.

Nu știu dacă este parte de marketing, ca să folosești mai mult șampon, dar discutând cu mai mulți specialiști ideea este că doar dacă părul este foarte, foarte murdar și simți că nu s-a curățat din prima mai aplici și a doua oară”, a declarat Mona Croitoru, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT