Life

Cum poți cumpăra ulei care costă doar 1 ban de la Kaufland. Puțini români știu de această super ofertă

Cum poți cumpăra ulei care costă doar 1 ban. Este o ofertă reală disponibilă la Kaufland. Puțini români știu de această super ofertă.
01.11.2023 | 21:34
Cum poti cumpara ulei care costa doar 1 ban de la Kaufland Putini romani stiu de aceasta super oferta
Cum poți cumpăra ulei care costă doar 1 ban de la Kaufland. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Cum poți cumpăra ulei care costă doar 1 ban de la Kaufland. Este vorba despre o ofertă reală a magazinului, dar trebuie să îndeplinești o condiție.

Cum poți cumpăra ulei care costă doar 1 ban de la Kaufland

Pare o poveste de domeniul fantasticului să poți cumpăra ulei la un preț așa bun, dar nu este! Este vorba despre o ofertă reală de la Kaufland.

ADVERTISEMENT

Mai precis, poți să cumperi o sticlă de ulei Vitae d’oro la prețul de doar un ban. Kaufland România a transmis că este vorba despre o ofertă limitată, dar cât se poate de reală.

Campania de reducere a uleiului este la nivel național, doar că pot beneficia de ea doar anumite persoane. Mai precis, trebuie să ai aplicația descărcată, scrie DC News.

ADVERTISEMENT

Până când mai este disponibilă promoția. Cine poate beneficia de ea

Promoția a început de luni, iar doar cei care aveau deja aplicația instalată au primit un voucher pentru a cumpăra uleiul cu doar un ban.

Așa că norocoșii sunt cei care aveau deja instalată aplicația supermarketului pentru că vor putea cumpăra o sticlă de ulei la un preț de nimic.

ADVERTISEMENT

Este demn de precizat că cei care instalează aplicația acum nu vor beneficia de această ofertă. Kaufland a mai transmis și că oferta este valabilă pentru încă niște zile. Mai precis, ea durează până pe 5 noiembrie 2023.

Mai trebuie menționat și faptul că clienții Kaufland pot să cumpere doar câte o sticlă de ulei de un ban fiecare.

ADVERTISEMENT

Nu poți să cumperi un bax sau cantități mai mari. Oferta este limitată la o bucată per client cu acest preț extrem de mic. Restul sticlelor pe care le puneți în coș trebuie să le achitați la prețul întreg, normal.

Uleiul a avut una dintre cele mai mari creșteri de prețuri dintre toate alimentele de bază. Sunt branduri pentru care trebuie să plătim mai mult de 15 lei pe sticlă.

ADVERTISEMENT
Tags: