News

Cum s-a accidentat un român din Italia în timp ce încerca să-și bată iubita. S-a ales cu piciorul rupt

Un român din Italia s-a accidentat în timp voia să-și bată partenera. Bărbatul de 42 de ani a ajuns pe mâna oamenilor legii.
02.05.2024 | 14:08
Cum sa accidentat un roman din Italia in timp ce incerca sasi bata iubita Sa ales cu piciorul rupt
Un român din Italia s-a accidentat în timp ce încerca să-și bată iubita. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român din Italia s-a accidentat în timp ce încerca să-și bată iubita. Întâmplarea a avut loc în localitatea Sermoneta din provincia Latina, regiunea Lazio, în urmă cu câteva zile. Bărbatul a fost arestat.

Un român din Italia s-a accidentat în timp voia să-și bată partenera

După un conflict cu partenera sa, tot româncă, individul a sunat-o pe femeie și a început să o amenințe. După scurt timp, bărbatul de 42 de ani a venit la acasă la iubită, care locuiește împreună cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Românul voia să o agreseze pe femeie, așa cum victima a declarat, așa că individul a hotărât să îi facă o vizită neașteptată. Spre surprinderea lui, acesta a constatat că partenera nu se afla în locuință.

Românca și fiica sa au mers în casa unor vecini, care au vrut să le apere de furia bărbatului. Când și-a dat seama unde se află cele două, agresorul a făcut un gest nebunesc, în încercarea de a-și duce planul la capăt.

ADVERTISEMENT

El a încercat să ajungă de pe balconul locuinței femeii, pe cel al vecinilor. Totul s-a întors împotriva sa și în timp ce încerca să ajungă la victimă, bărbatul a căzut de la balcon, notează Rotalianul, care citează publicația locală Latina Quotidiano.

În urma faptei sale, românul s-a ales cu piciorul rupt. La fața locului au ajuns atât ehipajele medicale, cât și unul de poliție. A fost transportat la un spital, starea lui fiind stabilă. În cele din urmă, el a fost reținut de carabinieri. Ulterior a fost transferat la penitenciarul din Latina, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Un muncitor român a murit în Italia, după ce a căzut de la șapte metri

Un alt român a fost accidentat în Italia, după ce a căzut de la șapte metri. Este vorba despre un muncitor, care se afla pe acoperișul unei hale din regiunea Lazio, Roma, în momentul producerii evenimentului nefericit.

Din păcate, la două săptămâni de la accidentul groaznic, bărbatul a murit într-un spital. Starea lui a fost extrem de gravă, suferind un traumatism cranian sever, unul toracic și mai multe fracturi.

ADVERTISEMENT

Autoritățile din Italia au întocmit o anchetă, pentru a se stabili în ce condiții lucra românul. Conform presei de la Roma, tragedia s-a produs după ce acoperișul imobilului respectiv pur și simplu s-a prăbușit.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică...
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică în toată țara
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii