News

Accident mortal pentru un șofer român din Italia. Ionel a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un camion

Un șofer român în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața pe drumurile din Italia după ce s-a ciocnit de un camion care venea din sens opus.
18.04.2024 | 16:15
Accident mortal pentru un sofer roman din Italia Ionel a pierdut controlul masinii si a intrat intrun camion
Accident mortal pentru un șofer român din Italia. Ionel a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un camion
ADVERTISEMENT

Ionel Ververeș locuia în localitatea Mezzolombardo din provincia Trento și se ducea la lucru în dimineața zilei de miercuri, 17 aprilie. Din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, după care s-a izbit frontal de un camion care circula regulamentar, cu viteză considerabilă.

Un șofer român a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un camion

Accidentul s-a produs în intersecția dintre Zambana Vecchia și Rupe. Anchetatorii cred că automobilul condus de român a derapat și a intrat pe contrasens. Din fericire șoferul camionului nu a fost rănit, însă la fața locului au ajuns de urgență mai multe ambulanțe, precum și mașini ale poliției locale și a pompierilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, salvatorii au trimis inclusiv un elicopter de tip SMURD, al Trentino Emergenza, însă eforturile salvatorilor au fost inutile. Se pare că bărbatul a murit la scurt timp după impact. În urmă cu o lună, doi tineri din România mureau într-un accident groaznic produs pe șoseaua de centură din Montesilvano.

Aici, un tânăr în vârstă de 23 de ani și iubita sa în vârstă de 33 de ani au murit pe loc după ce mașina lor s-a izbit de zidul tunelului ”I Pianacci”, în apropiere de provincia Pescara din Abruzzo, conform rotalianul.com. Accidentul s-a produs la ora 3 dimineață și polițiștii spun că în accident a fost implicat un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Teleorman, cu mai multe persoane rănite

Un accident la fel de grav avea loc în România, de această dată, undeva în Teleorman. Aici, șoferul unui autoturism a intrat într-o balustradă, care a rupt în două mașina. Miraculos, nimeni nu a murit, cu toate că mai multe persoane au ajuns la spitalul de urgență cu răni serioase. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce a determinat acest accident.

”Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au acționat două echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman”, au transmis reprezentanții SAJ Teleorman prezenți la fața locului.

ADVERTISEMENT

În același timp, de data aceasta la Brălia, două camioane se făceau praf după ce se ciocneau frontal undeva pe un drum din Brăila, în apropiere de localitatea Surdila-Greci. Reprezentanții ISU anunțau atunci că traficul a fost blocat zeci de minute, iar șoferii aflați în trafic au fost nevoiți să aștepte în mașini.

”La faţa locului intervin poliţiştii, pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila cu doua ASAS, echipaje SMURD, un echipaj descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Una dintre victime va fi preluată de elicopterul SMURD”, anunțau reprezentanții ISU. În România, țara cu cele mai multe decese în accidente auto din UE, 4 oameni mor la fiecare 24 de ore.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, conform datelor oficiale, au fost înregistrate 4.525 de accidente rutiere grave, în timp ce peste 1.500 de oameni au murit. În lipsa unei infrastructuri rutiere, autoritățile fac apel la șoferi să fie mult mai disciplinați în trafic și să nu consume droguri sau băuturi alcoolice atunci când se urcă la volan.

ADVERTISEMENT
Tags: