Life

Cum s-a fotografiat Culiță Sterp după ce și-a făcut implant de păr. Artistul a uimit pe toată lumea

21.10.2020 | 17:54
Cum sa fotografiat Culita Sterp dupa ce sia facut implant de par Artistul a uimit pe toata lumea
Veste bună pentru fanii lui Culiță Sterp. Ce cadou le-a făcut artistul în Ajunul Crăciunului Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp știe că trebuie să aibă o imagine perfectă, motiv pentru care a ajuns din nou pe masa de operație. Renumitul interpret de muzică de petrecere și-a făcut implant de păr pentru a doua oară, de data aceasta intervenția având loc în Cluj-Napoca.

Cântărețul a stat 7 ore în operație, mărturisind că intervenția chirurgicală a fost una ușoară. La scurt timp după încheierea procedurii artistul le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arată acum, rezultatele fiind vizibile abia peste 6 luni.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al solistei Carmen de la Sălciua nu s-a sfiit să apară fără niciun pic de podoabă capilară, Culiță Sterp fiind extrem de mulțumit de modul de lucru al medicului Mihai Motora. Doctorul l-a asigurat pe artist că va avea parte de rezultate extraordinare.

Culiță Sterp, după implantul de păr. Cum s-a fotografiat cântărețul

Solistul a ales să recurgă la această intervenție după ce prima oară și-a făcut implant de păr în lateral. De data aceasta, Culiță Sterp a repetat procedura în creștetul capului, unde avea o mică chelie pe care încerca de ceva timp să o acopere cu tot felul de pudre.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a făcut implant cu 3.500 de fire de păr, precizând că a recurs la această operație pentru că într-adevăr avea nevoie. Artistul a moștenit chelia de la tatăl său, așadar este vorba de o chestiune ereditară.

„Domnul doctor a lucrat perfect. N-am simțit durere, n-am simțit nimic. Este un profesionist, și-a făcut treaba bine, am și glumit. Abia aștept să îmi fac freza”, a mărturisit Culiță Sterp după intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp în timpul operației de implant de păr
Culiță Sterp în timpul operației de implant de păr. Sursa foto: spynews.ro

Cunoscutul cântăreț se simte minunat după procedura chirurgicală, declarând în mediul online că nu mai are capul atât de umflat ca în ziua intervenției.

De asemenea, urechea dreaptă care era ușor îndepărtată de cap și-a revenit la forma inițială, Culiță Sterp fiind extrem de mulțumit de rezultat.

ADVERTISEMENT

„Prima zi după implant… mă simt super bine. E totul ok. O să mă vedeți cu plete, curând!”, a declarat zâmbind artistul într-un video postat pe InstaStory.

ADVERTISEMENT