Fotbal intern

Cum s-au bătut Dacian Varga şi Vasile Şiman în curtea Federaţiei: “Aşa, Daciane! Bravo! Dă-i!”

26.11.2018 | 15:40
Cum sau batut Dacian Varga si Vasile Siman in curtea Federatiei Asa Daciane Bravo Dai
ADVERTISEMENT

Dacian Varga a povestit un episdod amuzant şi şocant în acelaşi timp din perioada în care se afla în litigiu cu Vasile Şiman: e vorba, nici mai mult nici mai puţin, decât despre o bătaie în toată regula cu patronul de la Sportul Studenţesc! Iar, culmea, aceasta nu a avut loc într-un loc ferit, departe de ochii publicului, ci chiar în curtea Federaţiei Române de Fotbal! Episodul s-a întâmplat în 2013, când cei doi erau “la cuţite”.

Varga era, în acel moment, liderul jucătorilor de la Sportul care îl contestau pe Şiman. Acesta, alături de alţi aproximativ 10 “răzvrătiţi”, au făcut un adevărat circ mediatic, cu dezvăluiri picante despre felul în care patronul de origine ucraineană îşi trata fotbaliştii. Însă nimeni n-a ştiut că s-a ajuns chiar la bătaie şi, conform spuselor lui Varga, acesta chiar l-ar fi “dovedit” pe Şiman!

ADVERTISEMENT

Dacian Varga s-a bătut cu Vasile Şiman! “A fost şi cu galerie!”

“Eu voiam să intru, iar el voia să iasă. Chiar la Federație, în spate. Ne-am luat puțin ceartă, ne-am măscărit, ne-am îmbrâncit puțin și aia a fost.  Sincer nu mi s-a părut așa forțos domnul Șiman. Mai aveam un an contract, m-am dus să văd contractul. Parcă se prelungeau singure în perioada aia la Sportul.  A fost și cu galerie, niște domni care săpau în curtea Federației. Strigau ‘Hai Daciane, bravo Daciane, aşa, dă-i!’. Nu ne-a despărțit nimeni, din contră. Noi n-am vrut să facem circ, dar și oamenii de acolo vedeau adevărul. Și-au dat seamă că noi, jucătorii, avem dreptate”, a povestit Varga pentru Gsp.ro.

În acest moment, Sportul Studenţesc nu mai există decât la nivelul grupelor de juniori, Şiman păstrând trei grupe pentru a nu fi nevoit să desfiinţeze echipa.

ADVERTISEMENT