Life

Cum să crești instant viteza la internet a routerului Wi-Fi. Trucul genial pe care nimeni nu ți-l va spune vreodată

Cum poți mări rapid viteza la internet la un router Wi-Fi. Pontul extrem de util la care nu te-ai gândit niciodată până acum.
07.09.2023 | 16:04
Cum sa cresti instant viteza la internet a routerului WiFi Trucul genial pe care nimeni nu til va spune vreodata
Cum poți mări rapid viteza la internet la un router Wi-Fi. Pontul extrem de util la care nu te-ai gândit niciodată până acum. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să crești instant viteza la internet a routerului Wi-Fi. Trucul genial pe care nimeni nu ți-l va spune vreodată. Un expert în tehnologie a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a nu mai întâmpina deloc probleme.

Cum poți mări rapid viteza la internet la un router Wi-Fi. Pontul extrem de util la care nu te-ai gândit niciodată până acum

Știi cum poți mări rapid viteza la internet la un router Wi-Fi? Potrivit The Sun, specialiștii au un pont extrem de util la care nu te-ai gândit niciodată până acum. E un sfat de care trebuie să țină cont toți utilizatorii.

ADVERTISEMENT

Locul unde stă dispozitivul în locuință este foarte important, la fel și obiectele pe care le are prin preajma sa. Indicat ar fi să nu existe prea multe lucruri care să strice conexiunea la aparatele pe care le folosești de fiecare dată.

În felul acesta fluxul va fi unul mult mai controlat. De asemenea, e bine ca routerul să aibă spațiu și să nu fie sufocat de diverse cutii sau alte obiecte. Așadar, mută-l într-un loc aflat mai aproape de biroul pe care se află calculatorul sau laptopul.

ADVERTISEMENT

Unele obiecte de uz casnic sunt foarte epuizante pentru router. În plus, orice lucru din metal poate întrerupe viteza Wi-Fi dacă acesta este prea aproape pentru că routerul emite unde radio, iar acestea sunt electromagnetice.

Din păcate, metalul le poate absorbi și asta duce la reducerea semnificativă a puterii rețelei Wi-Fi. Totodată, specialiștii ne îndeamnă să nu acoperim routerul sub nicio formă și să nu-l punem în dulapuri pentru că putem încetini internetul.

ADVERTISEMENT

Sfat prețios pentru viteza routerului Wi-Fi

„Dacă utilizați o rețea Wi-Fi, minimizați numărul de obiecte solide aflate între antena punctului de acces și dispozitivul care poate suferi de redicerea vitezei, folosind linia vizuală.

Mutarea unui dispozitiv sau a unei antene chiar și cu un centimetru într-o parte ar putea ocoli mai multe obiecte solide, făcând o diferență enormă”, a spus un specialist pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, routerul Wi-Fi trebuie să fie foarte bine ventilat pentru a beneficia de o viteză bună la internet. De asemenea, specialiștii în tehnologie ne mai spun că acesta trebuie să fie așezat întotdeauna pe pământ.

ADVERTISEMENT