Life

Restaurantul din București care i-a scandalizat pe părinți. Le cere să-ți țină copiii la masă cât timp îl vizitează: „Sunt obligați să rămână tot timpul așezați”

Restaurantul din București care i-a revoltat pe părinți. Le interzice copiilor să facă acest lucru și mulți au fost deranjați de idee.
02.05.2024 | 21:13
Restaurantul din Bucuresti care ia scandalizat pe parinti Le cere sati tina copiii la masa cat timp il viziteaza Sunt obligati sa ramana tot timpul asezati
Restaurantul din București care i-a revoltat pe cei care au copii. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Restaurantul din București care i-a supărat pe cei care au copii. Regulamentul a fost publicat pe Facebook, iar părinții s-au arătat revoltați de regulile pe care care trebuie să le respecte atunci când vin însoțiți de cei mici.

Restaurantul din București care a stârnit controverse printre părinți

În urmă cu câteva luni, un restaurant din București a afișat un regulament pentru persoanele care vin însoțite de copii. Astfel că, părinții sunt anunțați că micuții „sunt obligați să rămână tot timpul așezați la masă”. 

ADVERTISEMENT

Regulile au fost făcute publice și de un utilizator de Facebook, iar postarea a făcut vâlvă. „Pentru siguranța copiilor: Copiii trebuie să rămână așezați la masă pe toată durata vizitei la restaurant. Alergarea între mese și în zona restaurantului prezintă un risc de rănire, inclusiv deplasări, căderi și ciocniri cu mobilierul și alți clienți”, este scris în anunț.

Patronii restaurantului au subliniat că regulile au fost implementate din respect pentru personal, precum și pentru ceilalți clienți, mai ales că micuții pot „perturba experiența culinară” a altor oaspeți.

ADVERTISEMENT

Mulți au scris în secțiunea de comentarii că nu rezonează cu ceea ce vor reprezentanții restaurantului și că nu este nimic greșit ca cei mici să se joace printre ospătari sau printre mesele dintr-un restaurant.

regulament copii restaurant copii masă
Regulamentul afișat în restaurantul din București i-a supărat pe cei care au copii.
Sursa foto: Facebook

Patronii se apără

Reprezentații restaurantului Sera Eden din București, căci despre acesta este vorba, au oferit câteva lămuriri. „Acest regulament este o impunere din partea noastră, un regulament de ordine interioară și nu doar o simplă recomandare. Însă, cei care o contestă atât de vehement au interpretat-o total eronat.

ADVERTISEMENT

Sunt trei mari motive pentru care am impus acest regulament. În primul rând, pentru protecția și siguranța celor mici. Restaurantul nostru este foarte spațios, decorat cu multe plante, avem multă verdeață, este o adevărată grădină, ca un parc e la noi. Copiii sunt curioși, atrași, vor să descopere, să se joace. Este normal, firesc, sunt copii. Însă, dacă pleacă de lângă părinți, se pot pierde”,  a declarat Marius Preda, managerul localului, pentru adevărul.ro. 

De altfel, în restaurantul din București se pune preț și pe faptul că există riscul anumiți copii să se accidenteze sau să-i deranjeze pe cei veniți pentru relaxare și liniște în locație. Astfel că, cei care nu respectă regulamentul sunt rugați să plece.

ADVERTISEMENT

 „Unii clienți poți fi deranjați dacă un copil aleargă printre mese. Sunt oameni care vin la noi pentru liniște, pentru relaxare, vor să se bucure de experiența culinară. Trebuie să-i mulțumim pe toți. Vă dau un alt exemplu: acum o zi, două..am avut în local niște copii care aruncau cu pietricele în farfuria clienților de la masa vecină.

(…) Regulamentul nostru nu este afișat doar în restaurant, ci și pe site-ul localului, la secțiunea Rezervări – termene și condiții. Prin urmare, nici un client care vine la noi nu poate spune că nu i-a fost adusă la cunoștință regula”, a mai spus managerul.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori