Sport

Cum să faci o avere, cu banii de patru merdenele! A pus mâna pe 17.000 de euro cu un bilet-extraterestru, format din trei scoruri corecte!

Un parior a ales corect nu mai puțin de trei scoruri și a câștigat aproape 17.000 de euro. A mizat, online, doar 19,60 de lei, pe o cotă de 4.284 și a dat o lovitură care îi face invidioși pe jucătorii cu experiență.
15.03.2022 | 16:46
Cum sa faci o avere cu banii de patru merdenele A pus mana pe 17000 de euro cu un biletextraterestru format din trei scoruri corecte
Trei scoruri corecte i-au adus un profit fabulos unui parior curajos
ADVERTISEMENT

În lumea pariurilor sportive există jucători care au un adevărat talent în a indica scorurile exacte. Acest lucru s-a întâmplat pe meciurile programate duminică (13 martie) și luni (14 martie). Un parior a mizat cu curaj pe trei rezultate exacte și le-a ”bifat”. Ce-i drept nu fără emoții, dar norocul ține de regulă cu cei îndrăzneți. Drept pentru care, sperăm ca și alți pariori să încerce astfel de combinații-bombă și să profite și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Pe cât de spectaculos, pe atât de norocos, dar a meritat

Fericitul câștigător al unui premiu în valoare de 83.966, 40 de lei, adică 16.967 de euro (la cursul la zi al BNR) a mizat cu mult curaj pe trei evenimente în care a indicat scorul corect.

ADVERTISEMENT
Așa arată norocul în stare pură și un câștig de aproape 20.000 de euro!
Așa arată norocul în stare pură și un câștig de peste 17.000 de euro!

Primul dintre acestea, Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni 3-1, i-a dat și cele mai mari emoții. Întâlnirea dintre două dintre cele mai zgârcite echipe în ceea ce privește numărul de goluri marcate, i-a adus pariorului o cotă de 18, datorită reușitei din minutul 90+3, a lui Marius Ștefănescu.

De altfel, emoțiile au fost la cote maxime, abia în ultimele 11 minute ale partidei, gazdele reușind să înscrie cele 3 goluri care au transformat opțiunea pariorului într-un succes cu o cotă fantastică de 18.

ADVERTISEMENT

Același scor corect, 3-1, l-a mizat pariorul pe întâlnirea dintre Rapid și Dinamo și încă o dată a dovedit că are calități de vizionar. A prins pariul încă din prima repriză.

Ce-i drept în ultimele 45 de minute a trăit cu teama ca niciuna dintre oponente să nu mai perforeze plasa porții adverse. În acest caz cota a fost ceva mai ”mică”, doar 17 la Superbet, dar a făcut toți banii.

ADVERTISEMENT

În sfârșit, meciul la care proaspătul câștigător al unui BigWin a stat ceva mai liniștit a fost cel dintre Barcelona și Osasuna. Scorul corect prezis de parior, 4-0 pentru Barca, s-a materializat fără mari emoții.

Catalanii aveau deja 3-0 la pauză, iar reușita lui Riqui Puig din minutul 75 a făcut ca temerarul parior să bifeze și ultima cotă, de 14, oferită de Superbet pentru scorul corect indicat.

ADVERTISEMENT

Așadar, cu banii de patru merdenele, pariorul nostru a colectat o mică avere. Poți încerca și tu astfel de bilete-bombă și poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT