Life

Cum să ghicești în cărți. Iată ce semnifică fiecare carte și cum faci pasențe

Cum să-ți ghicești viitorul în cărți normale în câțiva pași. Ai nevoie de mai multe informații de bază și apoi ești pregătit.
15.01.2023 | 12:32
Cum sa ghicesti in carti Iata ce semnifica fiecare carte si cum faci pasente
Cum să citești viitorul în cărți normale. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Chiar dacă poate părea din exterior, cititul în cărți nu este chiar așa de dificil și nici nu ai nevoie de o vocație deosebită în acest sens. Dacă dispui de puțină răbdare poți învăța rapid cum se face și să te distrezi pe cinste în timp ce îți ghicești viitorul.

Cum să ghicești viitorul. Ai nevoie de un pachet de cărți normale

Dacă vrei să-ți citești viitorul, nu te grăbi să investești într-un set de tarot, căci poți face acest lucru și ajutându-te de un pachet de cărți normale. Chiar dacă previziunile nu vor fi la fel de exacte, te vei distra și vei învăța să faci asta.

ADVERTISEMENT

Nu ai nevoie neapărat de o chemare în această direcție, ci de răbdare și concentrare, dar, bineînțeles, și de încredere în tine.

Pentru a ghici în cărți, primul pas este să le separi în câteva categorii: șeptarii, decarii, juveții, damele, popii și așii. În funcție de culoare, cărțile au o semnificație aparte, dar alăturate pot căpăta altele noi.

ADVERTISEMENT

Cititul viitorului se poate face în mai multe moduri, prin alegerea cărților la nimereală sau prin pasențe, care sunt mai exacte. Cea mai importantă parte constă în tăiatul cărților, care se face cu mâna stângă, ori de cel care ghicește, ori de cel căruia îi este ghicit.

Care este semnificația cărților de joc

Ca să poți să ghicești viitorul, trebuie să știi semnificația cărților. Asul de treflă, în poziție normală, semnifică dragostea pasională, dar dacă este invers reprezintă prietenia. Asul de inimă neagră înfățișează căsnicia, temeiul și familia, de inimă roșie: casa și de romb o veste bună.

ADVERTISEMENT

Următoarea categorie este cea a șeptarilor. În cazul acestora, trefla este egală cu lacrimile, supărarea și necazul, inima neagră este hotărâre, dacă se află în poziție normală, iar în poziție inversă arată paguba. Inima roșie reprezintă relațiile intime, iar rombul vorbe bune cu cineva.

În cazul decarilor, trefla semnifică un drum scurt, inima neagră un drum lung, cea roșie bucurie sau petrecere, iar rombul o veste bună.

ADVERTISEMENT

Juvetele de treflă este un tânăr cu ten măsliniu și ochi deschiși la culoare, inima neagră este un tânăr cu ochi verzi și ten deschis.

Juvetele de inimă roșie este un tânăr cu ten deschis, păr șaten și ochi căprui, iar rombul înfățișează un tânăr cu ten deschis la culoare, robust și ochi albaștri. În cazul popilor, situația este similară, numai că bărbatul nu este tânăr.

Damele sunt împărțite la fel, trefla reprezintă o femeie cu ten măsliniu și ochi deschiși la culoare, inima neagră este o femeie cu ochii verzi și tenul deschis la culoare, inima roșie, femeie cu deschis și păr șaten, iar rombul femeie cu ochi albaștri, robustă și cu ten deschis la culoare.

Cum faci pasențele folosindu-te cărțile normale

În cazul pasenței simple, persoanei căreia îi ghicești, valabil și dacă îți ghicești singur, trebuie să primească o carte care îi corespunde în funcție de semnificațiile menționate anterior.

Aceasta se va gândi la ceea ce îl/ o frământă în timp ce ține cartea în mână, iar tu vei amesteca cărțile pe care ulterior le va tăia. Cartea trebuie pusă în poziție verticală, în pachetul pe care îl ții în mână, orizontal.

Viitorul i-l vei interpreta prin deschiderea cărților și dezvăluirea celor care stau în fața persoanei în cauză, pe rând, una câte una.

Mai există și varianta pasenței întrebărilor: cărțile se amestecă bine și se taie. După aceea se fac două rânduri: primul- cărțile 1,2 și 3, al doilea- 4, 5 și 6, iar în dreptul lor, pe lateral, se pune cartea cu numărul 7.

Cărțile rămase se așază peste cele puse mai devreme, în aceeași ordine, până când se termină. Atenție, peste ultima carte nu se adaugă nimic.

La final, primul rând ar trebui să fie format din 3 grupuri a câte 4 cărți, iar al doilea din 2 grupuri de 4 cărți și unul de 3.

Semnificațiile sunt următoarele, conform divahair.ro. 

  • Grupul 1 de cărți: cine te iubește?
  • Grupul 2: cine te dorește?
  • Grupul 3: cine se gândește la tine?
  • Grupul 4: ce vei primi?
  • Grupul 5: cine iți va veni în casă?
  • Grupul 6: ce se va întâmpla în viitorul apropiat?
  • Cartea 7: ce surpriză vei avea?
ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Florin Răducioiu, distrus după relația cu fotomodelul Janine Sârbu. Cum a aflat că...
Florin Răducioiu, distrus după relația cu fotomodelul Janine Sârbu. Cum a aflat că e înșelat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor