Sporturi

Cum se relaxează Bianca Andreescu după WTA Miami! Poza care a făcut furori pe Instagram. FOTO

29.03.2019 | 10:25
Cum se relaxeaza Bianca Andreescu dupa WTA Miami Poza care a facut furori pe Instagram FOTO

Cum a ales Bianca Andreescu să se relaxeze după WTA Miami 2019. Bianca Andreescu, locul 24 WTA, a avut parte în Statele Unite ale Americii de două săptămâni pline, iar rezultatele sale au fost pe măsură. Jucătoarea canadiană de origine română a câştigat primul ei titlu de categorie Premier Mandatory la Indian Wells şi s-a oprit în optimile de finală la Miami.

Bianca Andreescu a uitat de retragerea de la Miami şi a mers la plajă

Bianca Andreescu a făcut o mulţime de victime în acest debut de sezon, presărat cu victorii uriaşe, însă jucătoarea reprezentând Canada a abandonat la turneul de la Miami în optimile de finală acuzând probleme la umăr. Ea a explicat de altfel şi la conferinţa de presă care a fost cauza pentru care a renunţat. ”Am încercat tot tratamentul posibil. Am crezut că voi fi ok, dar era tot mai rău pe măsură ce meciul înainta. Am jucat multe meciuri și cred că este modul prin care corpul meu mi-a zis că ajunge. Doctorul spune că nu e nimic foarte serios, dar durerea este acolo”, a spus Bianca.

Totuşi, Bibi, aşa cum este alintată jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani, a uitat de retragere şi şi-a luat o binemeritată pauză încercând să se relaxeze şi să se pregătească pentru următoarele provocări care i se vor ivi în cale în circuitul mondial feminin. Bianca a mers la plajă în Miami şi a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie care a făcut furori pur şi simplu printre urmăritorii ei.

Bianca Andreescu pe plaja din Miami

Bianca Andreescu, planuri mari pentru viitor

Bianca a vorbit la Miami şi despre banii pe care i-a încasat din tenis. “N-am de gând să las banii acolo! Am vrut să-mi cumpăr o poşetă Louis Vuitton din primul meu mare premiu şi probabil îmi voi cumpăra una”, a declarat Bianca la conferinţa de presă.