Life

Cuplu surpriză la Survivor România? Romina i-a dat de gol: „Îl place!”

23.03.2021 | 12:25
Cuplu surpriza la Survivor Romania Romina ia dat de gol Il place
Romina de la Survivor România, dezvăluiri despre primul posibil cuplu al competiției. Foto: Instagram/ captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Romina de la Survivor România a lansat adevărata bombă a emisiunii de la Kanal D: în Republica Dominicană s-ar putea naște primul cuplu între două vedete cunoscute!

Blondina care a părăsit competiția în urmă cu două săptămâni a dezvăluit în cadrul unui interviu că între Mellina și Marius Crăciun s-ar înfiripa ceva.

ADVERTISEMENT

Fosta războinică a spus că Mellina îl cam place pe Marius, iar asta au observat-o mai mulți concurenți, nu doar ea.

Mellina îl place pe Marius! Romina de la Survivor România face dezvăluiri în premieră

Romina a lovit-o dur pe Mellina în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube. A spus despre tânăra cântăreață că este cea mai falsă și cea mai perversă din concurs, chiar dacă atunci când era lângă ea. blondina nu a avut curajul să îi spună aceste lucruri în față.

ADVERTISEMENT

„Îi plăcea să asculte foarte mult discuțiile pe care le aveam cu oricine altcineva. Efectiv se urmărea. Își găsea treabă ca să asculte o conversație”, a spus Romina despre Mellina de la Survivor România descriind cum făcea Mellina ca să asculte ce spun ceilalți.

În interviul Rominei a intervenit la un moment dat și Andrei Ciobanu, care a vorbit la rândul lui despre Mellina, pe care nu o place deloc.

ADVERTISEMENT

Și Andrei, la fel ca Romina, consideră că Mellina se va împrieteni destul de mult cu Marius, însă el nu crede că vor ajunge mai departe de atât.

Între Musty și Mellina nu a existat nimic

Romina a negat astfel informația care a circulat multă vreme în rândul fanilor Survivor România și anume că între Musty și Mellina ar fi existat ceva. Chiar dacă Musty a negat acest lucru, în continuare mulți urmăritori ai acestui show au avut îndoieli.

ADVERTISEMENT

Romina a declarat că Mellina și Musty nici măcar nu dormeau unul lângă celălalt pe insulă, ci erau mai degrabă amici, se aveau cumva ca frații.

„Musty dormea lângă Sorin dacă nu mă înșel. Dacă dormea lângă un bărbat nu trebuie să te gândești la altceva”, a declarat Romina.

ADVERTISEMENT