News

Curs valutar BNR, azi, 19 martie 2021. Evoluția monedei euro. Update

19.03.2021 | 13:06
ADVERTISEMENT

Cursul valutar pentru ziua de vineri, 19 martie 2021, va fi transmis de Banca Națională a României. În curând vom afla care este evoluția monedei euro, dar și parcursul celorlalte valute importante.


UPDATE, ora 13:07 / Cotațiile principalelor monede ale lumii pentru vineri, 19 martie, conform datelor venite dinspre Banca Națională a României:

ADVERTISEMENT
  • euro: 4.8858 lei
  • dolarul american: 4.1067 lei
  • francul elvețian: 4.4229 lei
  • lira sterlină: 5.7191 lei
  • gramul de aur: 229.4042 lei

Știrea inițială / Noile date vor fi afișate în jurul orei 13:00, iar FANATIK le va transmite cu rapiditate. Până atunci, vedem care au fost modificările din lumea monetară la ultima raportare BNR, pentru ziua de 18 martie.

ADVERTISEMENT

Veștile nu sunt tocmai rele. Dintre cele patru monede internaționale importante, euro, dolarul american, lira sterlină și francul elvețian, doar una s-a apreciat în fața leului.

Curs valutar BNR, azi, 19 martie 2021. Evoluția monedei euro

Curs valutar BNR pentru Euro

Moneda unică europeană înregistrează cea mai scăzută depreciere a zilei de 18 martie. Euro încheie o serie de două creșteri consecutive, care i-au adus și valoarea maximă atinsă în acest an calendaristic, de 4.8879 lei, înregistrată la data de 17 martie 2021.

ADVERTISEMENT

La ultima raportare a Băncii Naționale a României, variația suferită de monedă este de -0.0003. Prețul unui euro a ajuns la 4.8876 lei.

Curs BNR pentru dolarul american

Cea mai însemnată depreciere a zilei este cea suferită de moneda americană. Dolarul a avut o variație de -0.0111 și a ajuns să coste 4.0931 lei. În ultima vreme, acesta a avut un curs oscilant. La începutul acestei luni a înregistrat o serie de aprecieri consecutive care l-au făcut să atingă cursul maxim al acestuia an, la data de 8 martie, de 4.1118 lei.

ADVERTISEMENT

Curs BNR pentru francul elvețian

Francul elvețian încheie o serie de trei aprecieri consecutive. Variația suferită în ziua de 18 martie este de -0.0099, iar prețul monedei ajunge la 4.4206 lei.

Curs BNR pentru lira sterlină

Singura apreciere a zilei este cea a lirei sterline. Moneda britanică se află la a doua creștere consecutivă, care i-a adus și valoarea maximă a anului 2021, de 5.7195 lei. Variația înregistrată de valută este de +0.0073.

Curs valutar BNR pentru gramul de aur

Și gramul de aur a suferit o depreciere la data de 18 martie. Acesta a încheiat o serie de trei aprecieri consecutive. Variația suferită de gramul de metal prețios este de -0.8445, iar prețul acestuia a ajuns la 228.2670 lei. Luna martie a început cu o serie de scăderi consecutive care i-au adus valoarea minimă a acestui an, de 223.0612 lei, înregistrată la data de 5 martie 2021.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant