Life

Cutremur la Mireasa! Show-ul Simonei Gherghe de la Antena 1, aruncat în aer

Casa Mireasa va exploda după ce o scrisoare a ajuns în mâinile producătorilor de la Antena 1! Se anunță un adevărat scandal.
10.10.2023 | 12:48
Cutremur la Mireasa Showul Simonei Gherghe de la Antena 1 aruncat in aer
Dezvăluiri scandaloase despre concurenții de la Mireasa, show difuzat de Antena 1. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Un nou scandal bubuie la Mireasa! Producătorii de la Antena 1 au intrat în posesia unei scrisori care spulberă tot ce știau până acum telespectatorii despre cuplul momentului!

Bubuie casa Mireasa! Dezvăluiri de ultimă oră despre Sergiu și Madi, concurenți în show-ul de la Antena 1

Viperele Vesele au descoperit chestiuni neștiute din trecutul miresei favorite, Madi, un trecut care pare a fi demn de filme turcești! FANATIK redă, în exclusivitate, bucăți importante din scrisoarea Viperelor către producție.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că producătorii au ales să nu prezinte pasajele controversate din scrisoare, cele referitoare la Madi și despre Sergiu, a cărui viață sentimentală este pusă sub semnul întrebării după cum veți descoperi în rândurile de mai jos.

Viperele Vesele susțin că Sergiu ar avea o altă orientare sexuală și ar fi lăsat un băiat suferind acasă

În scrisoarea care a fost trimisă către Antena 1, Viperele Vesele sugerează că Sergiu, partenerul lui Madi, ar fi atras și de băieți, nu doar de fete. „Te sfătuim să dai frâu liber sentimentelor! Să îți asculți inima! Fă doar ceea ce simți și doar cu cine simți. Dacă inima îți spune să te îndrepți către Marius sau oricare alt băiat, fă ceea ce simți!

ADVERTISEMENT

L-am fi sfătuit și pe Marius să facă același lucru. Doar că am văzut niște tandre atingeri și pupicuri pe botic, la una dintre petreceri, între el și Liviu. Acele apropieri ne fac să credem că, din păcate, are mai multă chimie cu el decât cu tine”, se arată în scrisoarea Viperelor trimisă către Sergiu de la Mireasa.

Dezvăluirile nu se opresc aici. Viperele Vesele susțin că Sergiu ar fi lăsat acasă pe cineva, un băiat. Astfel, îl încurajează astfel pe concurentul de la Mireasa să iasă din dulap. Mai mult de atât, Sergiu e pus la curent, în scrisoarea care a ajuns în mâinile producătorilor de la Antena 1, în legătură cu trecutul lui Madi.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele detonează bombă după bombă în casa Mireasa!

„Ne gândim și la ea și la experientele relatate de ea în emisiune. Ne gândim cât de ghinionistă poate fi o persoană ca ea. Căci după cum spune ea, ar fi avut de-a face cu consumatori de alcool în exces. Ar fi avut de-a face cu onsumatori de substanțe interzise și pariori…

Iar acum a trebuit să întâlnească o persoană cu altă orientare.  Discursurile tale din emisiune, când îți exprimai dorința de a îi fi alături “până la capăt”, ne-au făcut să ne întrebăm… Unde este capătul?”, scriu Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Viperele relatează în scrisoarea care aruncă în aer casa Mireasa că au fost contactate de cel care se prezintă dreptul fostul său iubit ori cel mai bun prieten. A făcut-o încă din prima zi când l-a văzut pe Sergiu la televizor.

„Revenind la fostul tău “cel mai bun prieten”, cel de care, spune el, te-ai despărțit după 3 ani de `prietenie`, pe motiv de infidelitate… Asta după ce l-ai fi prins discutând și cu alții, pe aplicațiile specifice, nișate și orientate către cei care caută persoane de același sex… Să știi despre el că este bine, sănătos. Și, dacă ne întrebi pe noi, încă puțin afectat.

Ne spunea că, după ruperea `prieteniei`, ai fost atât de suferind, încât te-ai dus repede la Suceava. Ai mers acolo să te consolezi în brațele altuia. Ai mers la Suceava să îți cauți un alt `cel mai bun prieten`”, sunt acuzațiile fără precedent ale Viperelor, care vor pune în altă lumină cuplul Madi și Sergiu de la Mireasa.

Madi de la Mireasa și-a agresat iubitul musulman? Ce a ieșit la iveală

Bombele Viperelor nu au explodat de tot! Scrisoarea continuă cu niște amănunte cutremurătoare despre povestea iubitei lui Sergiu de la Mireasa. În competiție, Madi a povestit cât de complicată a fost relația pe care a avut-o cu un bărbat de religie musulmană. Tânăra a mărturisit că fostul ei partener, cu care trăia în Belgia, era consumator de droguri. A mai spus că ar fi fost agresiv cu ea.

Se pare că din informațiile aflate de Viperele Vesele, în urma dialogului cu fostul iubit al lui Madi, lucrurile ar sta diferit. FANATIK a intrat, de altfel, în posesia unor imagini destul de dure care par a arăta că agresoarea din relația cu respectivul străin ar fi fost chiar Madi! Iată marea bombă din scrisoarea Viperelor Vesele!

„Ea îl hărțuia pe el, inclusiv în luna iunie a anului 2023”

„Eram pe punctul de a vărsa lacrimi amare pentru ea… Pentru o femeie care a încercat să inducă publicului faptul că a trăit în frică și teroare alături de iubitul musulman… Când ne-au trezit dovezile la realitate, acele dovezi care demonstrează că musulmanul, cu care terminase relația în 09.06.2020.

Nu doar că nu o hărțuia, dar și că rolurile din povestea ei erau inversate. De fapt, ea îl hărțuia pe el, inclusiv în luna iunie a anului 2023. Mai exact, în 30 iunie 2023, când, după ce el o blocase pe Instagram, ea îi scria disperată pe Messenger. A vrut să îl întrebe despre acest block.

Nu putem să nu observăm și inimioarele pe care ea i le trimitea lui. Inimioare datând din 17 iunie 2023, cu aproximativ o lună înainte de a intra în această emisiune. Este aceasta atitudinea unei femei hărțuite de un bărbat despre care susținea că a auzit cum planifica să îi facă rău sau să o omoare?! Mai mult decât atât, în 28 iulie 2022, în timpul în care avea o relație cu George (relația cu numărul 4), aceasta se plângea pe Whatsapp fostului iubit musulman. I-a spus așa: `Nu am putere. Îi bag pe toți în patul meu. Iar ajung în spital`”.

Madi de la  Mireasa ar fi primit 200 de euro de la bărbatul pe care l-a acuzat că i-a făcut zile fripte, când era pe patul de spital

Aceste lamentări ale ei de pe patul de spital au fost de natură de a îl convinge să îi trimită femeii pe care, chipurile, o hărțuia, în două rânduri, câte 200 de euro. Ne-a făcut dovada plăților. Ne-a trimis inclusiv poză a buletinului  ei, pentru a arăta datele de identificare ale persoanei pe numele căreia a trimis acele sume de bani”, mai scriu Viperele în paginile care au ajuns la producția Mireasa.

FANATIK a aflat că producătorii au rămas înmărmuriți când au citit rândurile despre Madi și Sergiu. Ar fi luat o decizie în legătură cu această scrisoare. Se pare că Sergiu nu va afla nimic despre trecutul iubitei sale, și nici telespectatorii! Regia ar fi decis să ascundă scrisoarea sub preș.

ADVERTISEMENT