Life

Secretele inelelor purtate de actorii din serialele turcești. Ce n-ai observat

Serialele turcești ascund un mare secret, susține Mihai Voropchievici, care continuă seriale despre cristalele terapeutice.
27.08.2023 | 11:39
Secretele inelelor purtate de actorii din serialele turcesti Ce nai observat
Secretul inelelor purtate de actorii din serialele turcești, dezvăluit de Mihai Voropchievici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Actorii care au personaje principale și sunt cap de familie în serialele turcești poartă niște inele speciale. Ce semnifică acestea, ne spune maestrul Mihai Voropchievici!

Secretul inelelor purtate de actorii din serialele turcești, dezvăluit de Mihai Voropchievici

FANATIK continuă seria cristatelor terapeutice, prezentată de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor și al științelor oculte vine cu dezvăluiri de senzație!

ADVERTISEMENT

Pe 10 august, Mihai Voropchievici vă povestea despre ametist și chihlimbar, două din cristatele terapeutice de o mare importanță, iar astăzi, specialistul continuă cu explicațiile despre celelalte două, în rândurile de mai jos.

A treia piatră din seria cristalelor este rubinul. Rubinul, din cele mai vechi timpuri, era piatra care gonește melancolia. Era piatra care era dăruită femeilor însărcinate pentru a le proteja sarcina ori pentru a se evita riscul de avort, doamnelor care erau mai slabe de mijloc, după cum spuneau bătrânii.

ADVERTISEMENT

Rubinul are o întrebuințare specială

Rubinul era plimbat peste abdomen, iar în gând, femeile spuneau o rugăciune. Rubinul roșu este considerat o piatră care nu face altceva decât să întoarcă energia negativă trimisă de o persoană asupra ta. Dacă îl ai sub formă de pandantiv, e fantastic. Rubinul roșu e și piatra șefilor. Dacă veți vedea voi în serialele turcești, orice cap de familie, tatăl, are un inel mare cu rubin. Inspiră respect, stimă, considerație și ține persoanele rele la respect.

Rubinul, prezent în special în serialele turcești, se mai poate folosi, plimbându-l pe corp, pentru durere de stomac, dureri de cap (îl montați chiar la al treielea ochi), poate fi de ajutor în ameliorarea sistemului nervos. Îl poate aduce în parametri normali. Voropchievici mai spune că poate stimula și activitățile reproducătoare ale bărbaților.

ADVERTISEMENT

Safirul atrage oamenii benefici în viața purtătorului

Ultima piatră este safirul. E o piatră extraordinar de frumoasă. E bun în tratamentul afecțiunilor oculare și se considera pe vremuri că ajuta la resoarberea apei negre a ochilor în termeni populari.

Reduce tensiunea pentru cei care au tensiuni cu valori ridicate. Totodată, safirul atrage oameni benefici în viața purtătorului.

ADVERTISEMENT

„Eu vă recomand să aveți aceste pietre prețioase în casă. Dacă vreți să le purtați, cu atât mai mult. Folosiți-le și veți vedea că starea voastră se ameliorează. Asta nu înseamnă că nu trebuie să mergeți la control medical. Aceste cristale nu vin decât ca un adjuvant și totodată ca o bijuterie minunată pe care o puteți purta”, este sfatul lui Mihai Voropchievici. Pentru alte subiecte la fel de interesante, realizate de maestrul Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT