Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă-l aduci pe Șumudică, o să doarmă la stadion” Robert Niță anunță când va lua Șucu decizia în privința noului antrenor al Rapidului

Robert Niță a discutat despre venirea lui Marius Șumudică la Rapid, după ce a purtat discuții cu patronul echipei, Dan Șucu, dar nu au ajuns încă la un consens.
03.05.2024 | 13:35
Dacal aduci pe Sumudica o sa doarma la stadion Robert Nita anunta cand va lua Sucu decizia in privinta noului antrenor al Rapidului
Cand AR PUTEA SA DEVINA Marius Sumudica antrenorului Rapidului
ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici, la o discuție 1 la 1, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este live pe website în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, dar și cu ocazii speciale.

Șumudică, antrenorul potrivit pentru Rapid

Fostul atacant al Rapidului a spus că clubul din Giulești se mișcă prea greu cu aducerea unui antrenor. Părerea lui Robert Niță este că trebuie adus Marius Șumudică, pe baza devotamentului pentru club.

ADVERTISEMENT

„Îl ai liber pe Șumudică. Șumudică, chiar vorbeam aseară, dacă ajunge la Rapid, o să doarmă la stadion. Are o responsabilitate mult prea mare, e dorința vieții lui, visul vieții lui. Dacă ii spui lui Șumudică ‘Te duci la Rapid, iei campionatul, și după te arunci în cap de pe o stancă’..

Eu știu că până marți se va lua o decizie referitoare la banca tehnică. Sper, ca rapidist, să fie Șumudică. N-am mare prietenie cu Șumudică, a fost colegul meu, dar ca antrenor..“, a spus Robert Niță, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a avut o serie de discuțîi cu patronul Rapidului, Dan Șucu. Cei doi nu au ajuns încă la un consens, iar negocierile vor continua. Nu au intrat în impas, însă cele două părți nu au căzut de acord, întrucât patronul dorește antrenor străîn.

Rapid, prea multă tergiversare

Robert Niță consideră că până acum trebuia adus antrenorul pentru sezonul viitor, întrucât este târziu. Fostul atacant rapidist spune că principalul scop era cunoașterea situației de la Rapid pentru noul tehnician. De asemenea, Rapid se află într-o procedură de reorganizare a organigramei, după ce Daniel Niculae și-a dat demisia din funcția de președinte, unde ar putea sosi Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Ai 5-6 etape să evaluezi lotul, aduceai un antrenor străin și în 6 meciuri avea timp. Acum aduci un antrenor străin, în vară, are 25-26 de zile de pregătire să cunoască lotul. Ai puțin timp, 3-4 meciuri amicale.

Sunt jucători care la meciuri amicale și antrenamente se comportă exemplar, în timp ce la meciurile oficiale clachează. Tu ești mulțumit de jucători, îi bagi în primul 11 și te trezești după 3-4 etape că nu sunt ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Venind mai devreme, aveau posibilitatea să analizeze. Imediat după Bergodi, dacă mergeai pe strategia cu antrenori străini, acum e târziu“, a spus Robert Niță, în dialog cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori