Fotbal intern

Dan Alexa după Viitorul – Dunărea Călăraşi 0-1: “Am experiențe urâte aici”

22.07.2018 | 21:33
Dan Alexa dupa Viitorul  Dunarea Calarasi 01 Am experiente urate aici

Dunărea Călăraşi a obţinut o victorie mare, 1-0, împotriva celor de la Viitorul în prima etapă din sezonul 2018-2019 în Liga 1 Betano. Trupa pregătită de către Dan Alexa a reuşit să ia toate cele trei puncte din deplasarea de la Ovidiu, iar acest lucru l-a mulţumit pe deplin pe antrenorul echipei nou-promovate.

“O victorie importantă împotriva unei echipe foarte bune, care produce fotbal, care simte spațiile foarte bine între linii, cu jucători de calitate. Viitorul ne-a dominat, am avut șansă la acel penalty și la bara lui Voduț, dar cred că am avut foarte mare determinare, ne-am bătut pentru fiecare minge și vreau să-mi felicit jucătorii pentru că a fost un meci special, a fost și primul din istoria Dunării. Am adus și jucători noi. Dacă e să fiu mulțumit după acest joc, e pentru determinare și pentru că fiecare a încercat să respecte cât mai mult ce le-am cerut, a spus Dan Alexa la o televiziune de sport.

Alexa şi-a amintit de un episod neplăcut la finalul jocului Viitorul – Dunărea Călăraşi 0-1

Într-adevăr, am experiențe urâte aici. După un meci Viitorul – Poli mi-am dat demisia, a fost prima mea demisie după primul mei mandat de antrenor. Îl respect foarte mult pe Gică Hagi. Viitorul – o spun cu toată încrederea – este echipa care produce cel mai mult foatbal din România, o echipă care joacă, care are unghiurile foarte clare, au o idee foarte bună de joc. Faptul că am câștigat nu poate decât să mă bucure, pentru că la Constanța e o deplasare foare grea, a explicat Alexa.

Tags: