Fotbal intern

Dan Alexa, suspendat pentru două meciuri! Amenzi primite și de FCSB, Dinamo şi Politehnica Iaşi

02.11.2018 | 22:56
Dan Alexa suspendat pentru doua meciuri Amenzi primite si de FCSB Dinamo si Politehnica Iasi

Antrenorul celor de la Dunărea Călărași, Dan Alexa a fost suspendat pentru două meciuri! Astfel, ca urmare a partidei cu FCSB din Cupa României s-au dictat mai multe penalizări. Raul Rusescu  care a fost eliminat va sta și el în tribună pentru un joc şi va fi penalizat cu 740 de lei.

Dan Alexa are de plată numai 360 de lei, dar ratează și următoarele două partide ale formației sale, conform unui articol referitor la părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve. Dunărea a reușit una din surprizele optimilor din Cupa României. Echipa lui Dan Alexa a învins formația lui Nicolae Dică și s-a calificat în primele opt formații ale competiției.

Dan Alexa, suspendat pentru două meciuri! Dan Alexa antrenorul ASA Tg Mures in timpul meciului dintre ACS Poli Timisoara si ASA Targu Mures din etapa a X-a a ligii I disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara
Dan Alexa, fericit după victoria Călărașiului în Cupa României

Dan Alexa, suspendat pentru două meciuri!

Nu s-au terminat aici pedepsele. FCSB a primit o penalitate sportivă pentru  comportarea neregulamentară a echipei  în timp ce Magyari Szilard  de la Csikszereda a fost suspendat un joc şi penalizat cu 160 de lei. Dinamo trebuie să plătească și ea 910 lei din cauza numărului de cartonaşe galbene primite de jucătorii săi. Mai mult de atât, haita lui Mircea Rednic a și fost eliminată din competiție după executarea loviturilor de departajare. Dinamo a luat deja primele măsuri. A dat afară nu mai puțin de trei jucători, dar a și reușit o primă mutare în mandatul Puriului. L-a adus în Ștefan cel Mare pe Naser Aliji. Gheorghe Grozav, Delonge și Mezague sunt fotbaliștii care și-au reziliat de comun acord contractele cu Dinamo. 

Şi CSM Politehnica Iaşi a fost penalizată cu 910 lei pentru cartonaşele galbene primite, iar Andrei Cristea a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 5.000 de lei pentru comportare jignitoare sau ameninţare la adresa oficialilor de joc. Andrei Cristea a jucat împotriva Universității Craiova, drept pentru care își va ispăși pedeapsa după runda aceasta.

  • 2 etape de suspendare a primit Dan Alexa după jocul din Cupa României cu FCSB