Life

Dan Bitman, taxat de o fostă iubită din cauza convingerilor sale. “Nu faceți ca Battman”

Mezzosoprana Andreea Ilie a postat un mesaj ironic la adresa lui Dan Bittman. Bruneta și-a taxat fostul iubit din cauza convingerilor pe care le are acesta.
17.11.2021 | 16:05
Dan Bitman taxat de o fosta iubita din cauza convingerilor sale Nu faceti ca Battman
Andreea Ilie, mesaj pentru Dan Bittman. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mezzosoprana Andreea Ilie a transmis pe contul de socializare un mesaj pro vaccinare și l-a taxat dur pe fostul său iubit, Dan Bittman.

Artistul a făcut în repetate rânduri o mulțime de declarații controversate despre pandemie.

De asemenea a participat și la protestele împotriva restricțiilor.

Dan Bitman, taxat de o fostă iubită din cauza convingerilor sale. “Nu faceți ca Battman”

Mezzosoprana Andreea Ilie se află în aceste zile pe platourile de filmare, la studiourile din Buftea, acolo unde se filmează “Familia Addams: Wednesday”, în care joacă și Catherina Zeta Jones.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Bobby Păunescu și-a făcut timp și a postat un mesaj pro vaccinare în care l-a atacat clar pe fostul său partener, Dan Bittman.

“Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman”, a scris Andreea Ilie.

Andreea Ilie
Mesajul postat de Andreea Ilie

 

Ca să se asigure că toată lumea a înțeles ce a vrut să spună, bruneta a ales ca fundal cunoscuta melodie a trupei Holograf, “Banii vorbesc”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dan Bittman despre pandemie

Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate încă de la începutul pandemiei. Cunoscutul cântăreț a declarat că după părerea sa, pandemia a fost programată. Bittman a demarat mișcarea NU VREAU, prin care îi îndemna pe români să reacționeze după măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei.

De asemenea, a participat și la protestele din București împotriva restricțiilor. Astfel, a fost rapid catalogat drept un anti-vaccinist. Cu toate acestea, cântărețul a declarat în cadrul unei emisiuni că el niciodată nu le-a transmis oamenilor să nu respecte măsurile impuse și nu i-a sfătuit să nu se vaccineze.

ADVERTISEMENT

“Le respect, că cine și cum sunt făcute și așa mai departe, asta e o altă discuție. De fiecare dată sunt cu mască pe față, adică de asta spun, nu sunt împotrivă și nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii XNS, de la Antena Stars. 

O serie de cântăreți și actori l-au atacat destul de dur pe solistul trupei Holograf în ultima perioadă din cauza convingerilor sale.

ADVERTISEMENT

“Avem secțiile ATI full, medicii epuizați, România a cerut ajutor extern, iar ieri am avut cele mai multe decese din Europa, cu sute de morți pe zi. (!) E ok, Dane? Un protest, ceva?”, este o parte din mesajul postat de Cătălin Geambașu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: