Fotbal intern

Dan Nistor, după Voluntari – Dinamo 0-1: ”Să ne împăcăm cu fanii la meciul cu FCSB”

05.11.2018 | 23:27
Dan Nistor dupa Voluntari  Dinamo 01 Sa ne impacam cu fanii la meciul cu FCSB

Mijlocașul Dan Nistor a declarat, luni seară, la finalul întâlnirii Voluntari – Dinamo 0-1, că speră într-o împăcare cu fanii la derby-ul cu FCSB din etapa cu numărul 15. Căpitanul ”câinilor” a precizat că a existat o presiune foarte mare în ultimele zile din partea conducerii și a suporterilor.

”Am o regulă, cel care face penalty să nu execute. De asta nu am vrut să bat. Este o victorie de moral, care ne dă speranțe. Bine că a venit acum, deși trebuia să vină mai devreme. Mă bucur că am câștigat, mai ales că victoria a venit în final. A fost o mare presiune, mai ales din partea fanilor”, a spus căpitanul formației Dinamo București.

Dan Nistor, după Voluntari – Dinamo 0-1: ”Așteptăm cu încredere meciul cu FCSB”

”Așteptăm cu încredere meciul cu FCSB. Astăzi e bine că nu am primit gol și vom avea o prestație mai bună la derby. Sperăm ca la meciul cu FCSB să câștigăm și să ne împăcăm. Play-off-ul e la 4-5 puncte, deși multă lume ne-a pus crucea”, a mai afirmat Dan Nistor la finalul partidei Voluntari – Dinamo 0-1.

Mijlocașul Deian Sorescu speră ca Dinamo să fi spart gheața cu victoria de la Voluntari: ”Să sperăm că am spart ghinionul. Am crezut că putem da gol, mai ales că am muncit foarte mult. Ne-a apăsat situația, dar Mister ne-a ținut din scurt și ne-a zis să nu băgăm în seamă ce se spune. Așa e la fotbal, unii pleacă, alții rămân. Avem un moral bun înainte de derby. Le mulțumim suporterilor că ne încurajează”.

Dinamo a învins FC Voluntari cu scorul de 1-0 într-un meci din etapa cu numărul 14 din Liga 1 Betano. Unicul gol a fost marcat din penalty la ultima fază de Salomao. La meci a fost prezent și tehnicianul Apostolos Mantzios, unul dintre apropiații omului de afaceri grec Konstantinos Tsakiris, care ar negocia cu Ionuț Negoiță cumpărarea clubului Dinamo București.