Fotbal intern

Dan Petrescu îl cere pe Dan Nistor la CFR! Dinamo NU REFUZĂ!

UPDATE. Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, i-a dat replica lui Dan Petrescu pe tema unei eventuale treceri a lui Dan Nistor la CFR....
02.07.2017 | 00:04
Dan Petrescu il cere pe Dan Nistor la CFR Dinamo NU REFUZA

UPDATE. Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, i-a dat replica lui Dan Petrescu pe tema unei eventuale treceri a lui Dan Nistor la CFR.

“E mai greu, Dan e un jucător important pentru noi, mie personal îmi place foarte mult. Nici nu trebuie să mai spun, sunt convins că va fi un jucător important pentru echipă în sezonul ce urmează. Sigur, niciodată să nu spui niciodată. Am învăţat-o eu pe propria piele, în cariera de jucător, dar e un pic mai complicat ca Dan să ajungă la CFR”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru Dolce.

******************************************************************************************************

Dan Petrescu este decis să facă treabă în Liga 1 cu CFR Cluj. După ce a adus 12 jucători, “Super-Dan” mai vrea unul, iar acela este un fost căpitan de la FC Dinamo Bucureşti.

CFR este noua scenă pe care Dan Petrescu vrea să exceleze în acest sezon. După ce în urmă cu doi ani venea ca antrenor în Liga 1, la ASA Târgu Mureş, stătea doar un meci şi deja punea mâna pe un trofeu (Supercupa României, după victoria cu 1-0 în faţa Stelei), acum acesta îşi doreşte să pună mâna pe titlul Ligii 1. După ce a adus mai mult de o echipă de fotbal, acum acesta este hotărât să ia un jucător de la Dinamo Bucureşti. Este vorba despre fostul căpitan, Dan Nistor.

“Culio a sosit, dar să vedem dacă poate juca. Nu cred că va fi pregătit pentru primele etape. E bine că a venit, e un jucător pe care mi l-am dorit. Vor fi jucători care vor pleca, dar cu siguranţă vor fi alţii care vor veni. Un jucător de valoare cum e Dan Nistor m-ar interesa”, a declarat Dan Petrescu, care ar “fura” astfel al doilea jucător de la FC Dinamo Bucureşti, după ce l-a detrunat pe Jeremy Bokila din drumul acestuia către “câini”, după ce se înţelesese cu Cosmin Contra.

Îi iese lui Dan Petrescu?

Hoban, A. Vlad, Hamed, M. Coman, Balic, Culio, Vera, Vinicius, Pelayo, Bokila, Luchin şi Cristi Manea sunt jucătorii pe care “Super-Dan” i-a adus în această vară în “Gruia”, la care vrea să adauge şi numele lui Dan Nistor, “decarul” formaţiei din Ştefan cel Mare. Rămâne de văzut însă dacă “Guriţă” îl va lăsa pe Ionuţ Negoiţă să-l vândă pe acesta, mai ales că transferurile vin destul de greu.

Nistor mai are contract cu FC Dinamo Bucureşti până în vara anului viitor. Acesta a fost şi căpitan al lui Dinamo pentru o perioadă, însă după ce a fost protagonistul unui eveniment stânjenitor cu banderola, a renunţat la ea (vezi detalii aici).

1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor