Fotbal intern

Dan Petrescu vrea să scape de Iordănescu. Îl trimite în Polonia

20.04.2018 | 20:19
Dan Petrescu vrea sa scape de Iordanescu Il trimite in Polonia
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a vorbit despre oferta pe care a primit-o Edi Iordănescu de la una dintre echipele pe care actualul tehnician al celor de la CFR Cluj le-a întâlnit ca adversar în trecut. Fostul internaţional român îl sfătuieşte pe fostul antrenor al Astrei Giurgiu să nu ezite să meargă la Legia Varşovia, dacă se va concretiza oferta de care vorbeşte presa poloneză:

“Să meargă! Dacă este dorit, să meargă! Legia e un club uriaș, și, deși presiunea este imensă, eu spun că ar fi minunat să ajungă acolo. Este important să avem antrenori români la asemenea echipe mari, așa cum îl avem de exemplu pe Răzvan Lucescu la PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, pe urmele lui Dan Petrescu

“Am fost antrenor în Polonia, la Wisla Cracovia, iar la meciul direct am fost șocat de atmosfera de la Legia. Stadionul este mereu plin, e o echipă fantastică, cu o istorie uriașă”, a declarat tehnicianul CFR-ului în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Poli Iași.

Dan Petrescu a fost antrenor la Wisla Cracovia timp de 9 luni, între 7 decembrie 2005 şi 18 septembrie 2006, timp în care a terminat pe locul 2 în sezonul 2005-2006, dar a fost demis la început următoarei stagiuni. Cu şase etape înainte de finalul sezonului, Legia este pe locul 3, cu 54 de puncte, la egalitate cu Jagiellonia. Lider este Lech cu 55 de puncte.

ADVERTISEMENT

Interesant este că, potrivit FANATIK.RO, Edi Iordănescu ar fi una dintre variantele care l-ar schimba pe Dan Petrescu, dacă acesta decide să plece din Gruia la sfârşitul acestui sezon.