Sport

Dan Petrescu a dat ordin: Alexandru Albu la CFR Cluj! Campioana României îl vrea pe mijlocașul Rapidului. Exclusiv

FANATIK a aflat că Dan Petrescu dorește să-l transfere, în această iarnă, pe Alexandru Albu de la Rapid.
28.09.2021 | 09:36
Dan Petrescu a dat ordin Alexandru Albu la CFR Cluj Campioana Romaniei il vrea pe mijlocasul Rapidului Exclusiv
Dan Petrescu a dat ordin: Alexandru Albu la CFR Cluj! Campioana României îl vrea pe mijlocașul Rapidului. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În prezent, Alexandru Albu se află, sub formă de împrumut, la Rapid. Mijlocașul defensiv a fost adus, în Giulești, în această vară, de la Concordia Chiajna. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon.

Dan Petrescu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Dan Petrescu îl vrea cu orice preț pe Alexandru Albu sub comanda sa la CFR Cluj. „Bursucul” le-a transmis conducătorilor campioanei României că își dorește ca transferul închizătorului de la Rapid să se realizeze în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu s-a făcut remarcat în sezonul trecut, atunci când a evoluat pentru UTA Arad, sub formă de împrumut, de la Concordia Chiajna. Evoluțiile consistente i-au adus convocarea, în premieră, la echipa națională. Acesta a fost chemat de Mirel Rădoi, în luna noiembrie a anului trecut, pentru meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, dar și pentru partida amicală disputată contra Belarusului. Deși a fost convocat, Albu nu a bifat niciun minut în tricoul României.

Într-un mod surprinzător, UTA Arad a decis, în această vară, să nu îl cumpere definitiv pe Alexandru Albu, astfel că fotbalistul a fost transferat, tot sub formă de împrumut, de Rapid.

ADVERTISEMENT

Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a continuat evoluțiile bune și în tricoul alb-vișiniu, astfel că i-a atras atenția lui Dan Petrescu, care plănuiește să-l transfere în această iarnă.

În trecut, Alexandru Albu a fost dorit și de FCSB, fapt confirmat chiar de fotbalist, pe când evolua în tricoul celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„Cu FCSB au fost niște discuții în vara trecută (n.r. 2019), nu s-au realizat, nu s-au înțeles cluburile. Am avut mai multe oferte”, declara Alexandru Albu, în luna noiembrie a anului trecut.

Gică Popescu, idolul lui Alexandru Albu

Alexandru Albu a dezvăluit că, în copilărie, idolul său era Gică Popescu. În același timp, actualul fotbalist al Rapidului și-a exprimat aprecierea pentru Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Când eram mic, jucătorul meu favorit de la națională era Gică Popescu, era un lider. Era calm, punea mingea jos, ieșea cu ea la picior și mi-a plăcut. Plus, bineînțeles, domnul Hagi, care a fost un mare jucător și este un mare antrenor acum.

Am urmărit echipa naţională de mic şi orice jucător care se apucă de fotbal îşi doreşte să ajungă la o echipă mare şi la naţională”, spunea Alexandru Albu, la finalul anului trecut.

  • 750.000 de euro este cota lui Alexandru Albu, conform transfermarkt.com
  • 4 goluri a marcat Alexandru Albu în 10 partide bifate pentru Rapid
ADVERTISEMENT
Tags: