Fotbal intern

Dan Petrescu, mesaj clar pentru Neluțu Varga: „Eu iau toate deciziile”. Cum va reacționa dacă patronul se va implica

29.03.2019 | 18:31
Dan Petrescu mesaj clar pentru Nelutu Varga Eu iau toate deciziile Cum va reactiona daca patronul se va implica

FANATIK a dezvăluit că șefii clubului se implicau activ în stabilirea primului 11 atât în meciurile oficiale, cât și la meciurile amicale, în perioada lui Antonio Conceicao. Acest lucru nu se va mai întâmpla însă și în mandatul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, mesaj clar pentru Neluțu Varga

Petrescu a declarat la prima sa conferință de la revenirea la CFR Cluj faptul că el va lua toate deciziile ce țin de partea tehnico-tactică. Antrenorul va accepta implicarea patronului doar în situația în care acesta ar declara în mod public că își asumă rezultatele.

„Toate deciziile le iau eu. Dacă mie un conducător îmi spune să fac ceva, îl întreb simplu: răspunzi tu de meci? Dacă zice da, atunci să anunțe peste tot. Dacă nu răspunde, atunci eu iau toate deciziile pentru că eu sunt responsabil de rezultate. Trebuie să iau toate deciziile, chiar dacă sunt bune sau nu” – a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Minteuan fa ocupa rolul de antrenor secund al lui Dan Petrescu
Minteuan fa ocupa rolul de antrenor secund al lui Dan Petrescu

Dan Petrescu are șansa să câștige titlul cu CFR Cluj pentru al doilea sezon consecutiv, ceea ce ar reprezenta o performanță unică în istoria clubului fondat în urmă cu 112 ani. Imediat după ce a câștigat titlul, Petrescu a plecat în China, la Guizhou, pe care a luat-o de pe ultimul loc în clasament, în plin sezon, dar nu a reușit să îndeplinească obiectivul de a menține această echipă în prima ligă.

În toată această perioadă, CFR Cluj a dezamăgit în cupele europene atât cu Edward Iordănescu, dar și cu Antonio Conceicao. Conducerea clubului s-a despărțit la începutul acestui an și de antrenorul portughez, locul său fiind luat de Alin Munteuan. Chiar dacă a avut un parcurs perfect, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri jucate, Minteuan a fost înlocuit la rândul său cu Dan Petrescu.