Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit de tragerea la sorți din Champions League: ”Preferam Ludogoreţ”

19.06.2019 | 08:54
Dan Petrescu nemultumit de tragerea la sorti din Champions League Preferam Ludogoret

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat nemulțumit de tragerea la sorți din primul tur preliminar al Champions League. Campioana din Liga 1 Betano va întâlni formația FC Astana din Kazahstan, acolo unde este legitimat și internaționalul român Dorin Rotariu, dar tehnicianul ardelenilor ar fi preferat să întâlnească o altă echipă cu români, Ludogoreț Razgrad.

Dan Petrescu, nemulțumit de tragerea la sorți din Champions League: ”Nu vom avea nicio scuză dacă nu calificăm”

”Sunt pe locul 1 după 15 meciuri. Au jucători valoroși, dar noi nu vom avea nicio scuză dacă nu calificăm. Preferam Ludogoreţ pentru că nu au început sezonul, plus ca Astana joacă pe gazon artifical. Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aș fi vrut Steaua Roșie Belgrad, și bine că am evitat-o. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă și are buget extraordinar, mulți bani, își permite să plătească un jucător din naționala României”, a declarat nemulțumit Dan Petrescu după tragerea la sorți din Champiopns League.

”Nu a pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray și asta spune multe despre forța ei pe teren propriu. Am vorbit cu Deac, și el s-a interesat de echipă, orice informație e bine venită. O să-i studiez foarte bine, așa cum fac de fiecare dată cu toți adversarii”, a mai spus tehnicianul formației CFR Cluj, despre adversarul din primul tur preliminar al Champions League.

Dan Petrescu salută publicul după ce a câștigat titlul în Liga 1 Betano cu CFR Cluj

”Vom juca pe un sintetic ciudat”

Mijlocalul Ciprian Deac consideră că principalul impediment pentru campioana României îl va reprezenta terenul sintetic pe care evoluează FC Astana: ”În urmă cu doi ani am jucat în Kazahstan, cunosc destul de bine echipa, au jucători buni, nu vom avea meciuri ușoare. Vom juca pe un sintetic ciudat, nu prea am mai văzut ca la ei, dar noi trebuie să avem în cap doar să trecem în turul următor. Eu am mare încredere în grupul nostru și vrem să demonstrăm că meciul cu Dudelange a fost un accident și nu mai avem voie să facem astfel de jocuri proaste”.

CFR Cluj va juca în deplasare, la 9 sau 10 iulie, primul meci al dublei cu FC Astana, din primul tur preliminar al Championas League, returul fiind programat la 16 sau 17 iulie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Miercuri, 19 iunie, ardelenii își vor afla și adversara din turul doi preliminar al competiției, asta în cazul în care vor reuși să treacă de campioana Kazahstanului.