Fotbal intern

Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv! Cum a comentat numirea lui Bogdan Andone

12.06.2019 | 09:12
Dan Petrescu nu se teme de FCSB in lupta pentru al treilea titlu consecutiv Cum a comentat numirea lui Bogdan Andone

Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano. “Bursucul” a triumfat în ultimele două ediţii de campionat şi este pregătit de o nouă luptă cu formaţia finanţată de Gigi Becali. Cu toate acestea, antrenorul de 51 de ani susţine că vicecampioana României are un avantaj pentru stagiunea viitoare.

Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv: “Nu câştigă echipa mai bună”

CFR Cluj s-a reunit şi pregăteşte noul sezon, unul în care se va lupta cu FCSB pentru al treilea titlu de campioană a României consecutiv. Dan Petrescu a susţinut că vicecampioana României are un lot mai bun, dar a precizat că nu se întâmplă mereu ca echipa mai bună să câştige campionatul.

“Ne propunem să câştigăm campionatul. Cel mai bun lot îl are FCSB, dar într-un campionat nu câştigă echipa mai bună. Am văzut că vor să cumpere şi cu 3 milioane şi cu 4, că vor să-l ia pe Ianis. Craiova şi Viitorul vor fi sus şi e posibil să fie o surpriză în play-off, Gaz Metan sau altă echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv
Dan Petrescu nu se teme de FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv

La ce s-a gândit Dan Petrescu când a auzit că Bogdan Andone o va antrena pe FCSB

Dan Petrescu a analizat numirea lui Bogdan Andone la FCSB şi a făcut o paralelă cu începutul carierei de antrenor a lui Pep Guardiola. Antrenorul spaniol a pregătit echipa a doua a Barcelonei înainte să fie adus la formaţia de pe “Camp Nou”.

“Dacă patronul a crezut în el, eu ce să spun? Sunt antrenorul CFR-ului. Şi Guardiola era la echipa a doua şi toţi s-au mirat când a fost numit, dar totuşi era Guardiola. Nu e meciul antrenorilor. Le urez baftă tuturor, dar sper să iasă în spatele nostru. Îi respect pe toţi şi ştiu că toată lumea vrea să ne bată”, a mai precizat Dan Petrescu.

Tags: