Fotbal intern

Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali! Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB. Becali, pentru FANATIK: “Da, el va fi!” EXCLUSIV

04.06.2019 | 10:05
Edi Iordanescu la refuzat pe Gigi Becali Bogdan Andone noul antrenor al FCSB Becali pentru FANATIK Da el va fi EXCLUSIV

Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali. Tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaș s-a întâlnit în cursul zilei de luni cu patronul FCSB la vila din Pipera a acestuia, însă din informaţiile FANATIK a decis să continue la Gaz Metan Mediaş. Edi Iordănescu a plecat azi-noapte în Grecia, în vacanță.


UPDATE, ora 13:05. Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după ce Edi Iordănescu l-a anunţat că nu vine la FCSB şi a confirmat varianta oferită de site-ul nostru: “O să văd acum ce fac! Da, Bogdan Andone este o variantă ca antrenor la FCSB! El va fi și îl vom prezenta miercuri”.


Edi Iordănescu, vacanță în Grecia!

Patronul FCSB a declarat pentru FANATIK că este foarte încrezător că Edi Iordănescu va fi noul antrenor al echipei sale. „După întâlnirea noastră prietenească, șansele au crescut de la 90 la 95 la sută”, spunea Becali luni seara.

El a revenit cu declarații în cursul dimineții de marți, când a dat ca sigur că până diseară FCSB va avea antrenor: ”Eu nu știu ce să spun acum. După două-trei ore, cel mai probabil, ne vom întâlni și vom vorbi. Aseară v-am spus că din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, așa că poate nu mai vorbim, că nici eu nu mai știu ce să zic acum. Poate omul se răzgândește noaptea, mai știi?”, a spus Gigi Becali.

Însă, FANATIK a aflat că Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali şi patronul FCSB trebuie să se gândească la altă variantă, însă este un nume care nu a fost vehiculat drept un posibil antrenor al echipei.

Gigi Becali are și planul B: Bogdan Andone!

Patronul roș-albaștrilor a spus că nu vrea să discute despre niciun nume în cazul în care va fi refuzat de actualul antrenor al Mediașului. Edi mai are un an de contract cu Gazul și a lăsat impresia că vrea să continue acolo, dar e cert că nu l-a refuzat pe Becali după întâlnirea de luni.

Becali are și un plan B. Chiar dacă s-a vorbit foarte mult despre un antrenor pe filiera italiană, cu Zenga cap de listă, dar și Bergodi sau Mangia, Gigi nu ar înclina spre un tehnician străin. FANATIK a aflat că Becali se gândește să-l pună pe Bogdan Andone, fostul secund al lui Teja! Ar fi o adevărată surpriză, un nume care nu s-a regăsit niciodată pe lista „posibililor”.

  • 1 an de contract mai are Edi Iordănescu cu Gaz Metan Mediaş
  • 44 de ani are Bogdan Andone, unul dintre favoriţii să preia FCSB